Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 septembrie 2021, 10:42

Lidia Buble și sora ei, Estera, fac echipă în cel mai nou sezon Asia Express, Drumul Împăraților. Anul acesta, filmările au loc în Turcia, Georgia și Azerbaidjan. Vor mai fi și alte destinații pe rută, însă despre ele vom afla pe parcursul show-ului.

Lidia și Estera, precum și celelalte echipe, sunt nevoite să trăiască cu 1 euro pe zi, să-și caute cazare și transport și să ajungă primele la destinație, după îndeplinirea mai multor probe.

Celelalte 8 echipe din sezonul 4 Asia Express sunt: Connect-R și Shift; Mihai și Elwira Petre; Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy; Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza; Alexandra Ungureanu și mama ei; Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.

Lidia Buble și sora ei, EsteraIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

La fiecare două zile petrecute pe traseu, Estera Buble primește 800 de euro, iar Lidia Buble este recompensată cu 2000 de euro pentru fiecare ediție, fiind cea mai bine plătită concurentă din acest sezon, informează WOWbiz.

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am să fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult.

Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia înainte ca filmările să înceapă.

Citește și:

Aida Parascan trece prin momente dificile după sarcina pierdută. „Bărbatul cu care trebuia să am un copil nu…”

Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Vlăduța Lupău, cu un pas mai aproape de casa visurilor sale! Cum va arăta locuința artistei

Competiția Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express, format TV lansat în anul 2004. În România, emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018. Primul sezon a fost găzduit de Gina Pistol (40 de ani) și de actorul Marius Damian (49 de ani).

În sezonul al doilea, Ginei i s-au alăturat artiștii Liviu Vârciu (40 de ani) și Andrei Ștefănescu (43 de ani), care au fost în sezonul al treilea înlocuiți de Oase, câștigătorul sezonului 2, alături de solistul CRBL (42 de ani).

Fiindcă în primăvara lui 2021 a devenit mamă pentru prima oară, Gina a fost înlocuită cu Irina Fodor (32 de ani). Oase și Marius Damian vor găzdui de asemenea competiția TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!