Laura Cosoi și soțul său, împreună la nașterea celei de-a doua fetițe. La ce metodă inedită au apelat

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 august 2020, 16:23
Laura Cosoi a adus pe lume cea de-a doua fetiță în plină pandemie de COVID-19, iar soțul său i-a fost alături chiar și în sala de naștere, în ciuda restricțiilor impuse de spitale. Cei doi au apelat la o metodă inedită pentru a fi împreună într-un moment atât de important. 

Laura Cosoi a născut o fetiță perfect sănătoasă chiar în zi de mare sărbătoare, pe 15 august, de Sfânta Maria. Deși vedeta a fost nevoită să stea singură în maternitate din cauza restricțiilor impuse de spitale din cauza pandemiei de COVID-19, soțul ei a fost tot timpul lângă ea, chiar și în sala de naștere. Cei doi au putut comunica în timp real prin intermediul unei aplicații, după cum a povestit vedeta pe blogul său.

Citește și: EXCLUSIV! Laura Cosoi vorbește despre a treia sarcină: Trebuie să-i fac și-un băiețel

În sala de naștere, alături de mine, pe lângă Dorina și Adina (n.r. moașa și medicul), a fost Cosmin, via FaceTime. În ciuda restricțiilor, l-am avut în permanență alături, live, și asta mi-a dat multă putere și credință că totul va fi bine” – a mărturisit Laura Cosoi.

Laura Cosoi și soțul său, împreună la nașterea celei de-a doua fetițe. La ce metodă inedită au apelat

Vedeta a mai povestit că travaliul a fost un pic mai lung și mai durerosdecât la prima naștere, dar în momentul în care Vera Maria a venit pe lume, soțul ei, Cosmin Curticăpean, a creat un moment impresionant și extrem de emoționant.

Chiar atunci, în primele ei clipe de viață, Cosmin ne-a făcut o surpriză și a pus „Ave Maria”, de bun venit pe lume, pentru fetița noastră cea iubita. Ce moment înălțător, câtă magie…!” – a spus actrița.

Tot online, soțul Laurei Cosoi a putut să audă primele scâncete ale bebelușului și să stea în permanență alături de actriță și micuța lor.

Citește și: Laura Cosoi a dezvăluit ingredientele secrete din rețeta sa de frumusețe

Duminică dimineața m-am trezit și eram mama a doi pui minunați. Compleșită pur și simplu mă uitam la Vera care dormea în brațele mele și la video-urile cu Rita și cu tăticul ei care se aflau la biserica Sf. Iosif, unde mergem în fiecare duminică împreună” – a mai adăugat Laura Cosoi.

Vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, formează un cuplu de mai bine de șapte ani, iar în 2015 s-au căsătorit. Cei doi mai au împreună o fetiță, Rita, care s-a născut în iunie 2018.

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu Laura Cosoi și familia ei.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!