Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au aniversat 10 ani de relație. Povestea specială din spatele inelului de logodnă al actriței

De Adelina Duinea, pe

Laura Cosoi (40 de ani) și Cosmin Curticăpean (45 de ani) au aniversat 10 ani de relație pe 25 mai 2022. Actrița și afaceristul vor deveni părinți pentru a treia oară în această vară. Cuplul mai are două fiice, Rita (3 ani) și Vera (1 an). Rita și Vera vor mai avea o surioară.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au aniversat 10 ani de relație. Povestea specială din spatele inelului de logodnă al actriței

„Au trecut 10 ani, cei mai frumoși, fericiți și plini de însemnătate ani din viața mea. Îți mulțumesc, Cosmin, pentru dragostea nemărginită. Ești iubirea mea toată! 🤍”, a scris actrița în mediul online.

Laura și Cosmin se cunosc din 2003, însă abia în 2012 au devenit un cuplu. În ochii actriței, Cosmin era un bun prieten, însă și un „Don Juan” încă nepregătit să-și întemeieze o familie.

„Când a împlinit 35 de ani, iar eu aveam 29, l-am sunat să îi spun «La mulți ani!» și i-am zis că e veșnicul adolescent, nu se gândește la familie, la copii, și el mi-a dat un răspuns care m-a pus pe gânduri: «Dar tu nu te simți deloc responsabilă de statutul ăsta al meu?». Am rămas șocată, chiar mi s-a părut impertinent. Am zâmbit, m-am făcut că plouă și așa a rămas”, povestea Laura Cosoi în februarie 2021, pentru OK! Magazine.

În februarie 2022, Laura ne-a povestit ce obișnuia să facă soțul ei la începutul relației lor.

Laura Cosoi soț Cosmin Curticăpean copii

„La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje. Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția. Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi”, ne-a spus.

„Mi se pare foarte important, ca lecție pentru copiii noștri în primul rând, să ne vadă ca și cuplu, nu doar ca mamă și tată. Mi se pare foarte important să ne vadă uniți și, în general, să avem cam aceleași percepții în raport cu creșterea lor și cu lucrurile pe care le facem împreună”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

EXCLUSIV. Laura Cosoi, despre relația cu Smiley: „Vorbim despre o altă viață, o viață de demult”

Cum își împart Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sarcinile care țin de casă și copii. „E un tată foarte implicat”

Laura Cosoi, despre ultimele clipe din viața tatălui ei: „M-a sunat să-mi spună că nu poate să respire și că nu vine nimeni la el”

Cum a fost Laura Cosoi cerută în căsătorie?

„M-a cerut la o biserica în Iași, unde eram împreună cu sora și cumnatul meu. Eram cu ochii închiși și mă rugam. Deodată, am auzit melodia noastră. Când am deschis ochii, Cosmin era lângă mine împreună cu familiile noastre. Avea și inelul cu el. (…) Cosmin a organizat totul chiar în ziua aia, tocmai ca să nu se afle și să-mi facă o surpriză. În dimineața aia și-a sunat părinții să vină de la Târgu Mureș”, povestea actrița în 2016, la Antena Stars, în emisiunea „Refresh by Oana Turcu“.

Inelul de logodnă al Laurei Cosoi are peste 100 de ani.

„Este din aur verde, lucrat manual, și are peste 100 de ani. Diamantul a fost reșlefuit. Chiar este deosebit”, mai declara Laura Cosoi în august 2015, pentru EVZ.

Aurul verde este rezultatul combinării aurului cu argint și cu alte metale. Bijuteriile din aur verde nu sunt cu adevărat verzi, însă, ci au o tentă de verde.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!