Laura Cosoi, despre ultimele clipe din viața tatălui ei: „M-a sunat să-mi spună că nu poate să respire și că nu vine nimeni la el”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 10 mai 2021, 14:21

Tatăl Laurei Cosoi (38 de ani), Marius Cosoi, s-a stins din viață pe 26 noiembrie 2020. Bărbatul fusese infectat cu noul coronavirus. De curând, actrița a dezvăluit prin ce a trecut tatăl ei în zilele dinainte de a se stinge din viață.

„De când am auzit de COVID-ul ăsta, tata mi-a spus: «Eu o să mor de COVID!». Avea și diabet el. Eu m-am enervat, fiind și însărcinată, i-am închis telefonul. I-am zis: «Cum poți să vorbești așa când eu sunt însărcinată? Nu te gândești și la mine?».

Laura Cosoi și tatăl ei

Îi spuneam: «Te rog frumos să nu vorbești așa, oprește-te». Fiind și însărcinată, mi se părea un act de egoism. Închideam telefonul și plângeam. Mă găsea Cosmin plângând. Am plâns mult în perioada aia, eram foarte stresată pentru el în special”, a mărturisit Laura Cosoi în podcastul Andreei Brașoveanu, Brave Talk.

Laura Cosoi, despre ultimele clipe din viața tatălui ei: „M-a sunat să-mi spună că nu poate să respire și că nu vine nimeni la el”

„Începusem să mă interesez deja de vaccin pentru el. Nu dădeam de medic de familie, era foarte complicat, el fiind în Iași. Apoi m-a sunat să-mi spună că are COVID. Am avut un șoc.

El, cu o săptămână înainte, fusese în spital internat pentru că diabeticii au un consult la un an, foarte complex. M-a sunat pentru că analizele nu erau bune, diabetul își făcea de cap”, a continuat actrița.

„La început a zis că-l doare capul, că l-a prins răceala, era luni. Miercuri i-au dispărut gustul și mirosul, joi a făcut test și a ieșit pozitiv. Părea asimptomatic, părea că putea să ducă boala pe picioare. A început să și tușească, avea saturația 93-92.

Citește și:

Bianca Sârbu a învins cancerul a două oară: „Nu te omoară, dar te macină așa încet”

Gestul lui Meghan Markle pentru înmormântarea Prințului Philip

Cum a aflat Cătălin Botezatu că are cancer. Medicii au crezut că are apendicită

Luni seara l-am internat în spital. Marți l-au dus să facă raze la plămâni și l-au pus să urce vreo câteva etaje, că nu era lift. M-a sunat de la spital să-mi spună că el nu poate să respire și că nu vine nimeni la el”, a adăugat.

„Nu se putea da jos din pat, pentru că avea masca și a făcut o decompensare foarte urâtă. I-a scăzut saturația la 75 și a făcut atac de panică. Am sunat la medici și mi-au zis că așa e protocolul, nu intrau decât de două ori pe zi la el. Tata suna și îmi spunea: «Ajută-mă că mor, nu pot să respir!».

Atunci m-a sunat doctorul și mi-a zis să caut un pat la ATI în țară, pentru că ei nu mai aveau. Nu am găsit pat la ATI, am găsit un pat pe secție la Matei Balș. Aici a stat o săptămână și nu i-au mai dat voie să vorbească la telefon.

Era pe două surse de oxigen. El ducea o luptă să trăiască. Într-un final a suferit un stop cardio-respirator. S-a întâmplat foarte repede. Mă gândesc că e bine că nu a suferit, totuși”, a încheiat actrița.

Din luna august a anului 2015, Laura este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean. Împreună au două fiice, Rita (2 ani) și Vera (7 luni).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!