Lăsaţi-mă să intru, am fost celebră!

De Unica.ro, pe

Cioranca face un mic popas în underground, o bruneţică mignonă îşi uită căţelul acasă, iar o asistentă sexy se consolează cu un Cocoş mic.
O sursă diafană şi demnă de încredere îmi relatează o scenă pitorească, petrecută la Palatul Universul, noul loc în care sunt organizate party-uri underground. Se făcea că o vedetă care şi-a consumat deja sfertul de oră de glorie, cunoscută anterior drept Cristina Cioran, se îmbulzea să intre peste rând la o petrecere nocturnă. Ajutată de Vali Crăciunescu, starul pe care doar Brancu îl găseşte amuzant, ex-vedeta a pătruns, dar a strâmbat din nas, catalogând atmosfera de cămin cultural. Dar ce, Cristina, era închis în Regie?!
Cu Skittles, fără Skittles
Aglomeraţie incredibilă în Gaia, clubul care a făcut ca joia să devină noua vineri şi din care nu poţi ieşi nici la trei dimineaţa pentru că intră prea multă lume. În toiul învălmăşelii, am recunoscut un surâs pe care-l ştiţi dintr-o reclamă la vitamine difuzată asiduu: era al Sânzianei Negru, bruneta care merge la noul ei serviciu – ştiu, detestaţi bârfele! – doar însoţită de nostimul ei căţeluş. Mă uimeşti, Sânzi, cum se face că ai ieşit fără accesoriul tău blănos pe nume Skittles?
Poveste din Dristor
Vestea neplăcută e că Marina Dina, asistenta cu bust pe jumătate sexy (cealaltă fiind un fiasco), nu mai intră la cuţit ca să îndrepte problemele siliconării. Vestea buna e că fata de la „Răi, da’ buni” e apreciată şi aşa, după cum lasă să se înţeleagă hărnicia unor paparazzi care au surprins-o alături de Cocoş jr. în minunatul cartier bucureştean Dristor. Cei doi dejunaseră pe Decebal – e singura explicaţie rezonabilă pentru faptul că n-au poposit şi la distinsa shaormărie de la colţ…
Suferinţele tinerei Lora
A apărut la „Accesul Direct” al lui „Medelin” în chip de C.C. Catch, se pregăteşte să lanseze un album şi a făcut parte din Wassabi. Cam atât s-ar putea spune despre Lora. A, ar fi de adăugat că stă pe internet şi comentează cu gura pungă de la struguri ce nerecunoscătoare sunt fostele colege pe care, nu-i aşa?, ea le-a adus în trupă. Lora, aş paria că într-o bună zi vei izbândi şi vei ajunge cel puţin, ăăă, ca Inna, însă n-ai vrea să încerci o promovare care să nu se bazeze pe intrigi şi scandal? Mulţumesc!
Bambine de criză
Se numesc Denisa şi Raluca Tănase şi sunt nişte Bambine care au dat fuga la Măruţă să-şi povestească în direct cât de nedreptăţite sunt de impresarul lor (nici acela mai de soi, vă asigur!). Fetelor, eram gata-gata să aştern câteva istorioare pline de farmec legate de experienţa voastră din Turcia, dar pentru că ar fi ocupat prea mult spaţiu, mă rezum să întreb, chipurile, fără să ştiu răspunsul: şi cum a fost la botezul la ca care aţi apărut fără să fi fost invitate?
IRIS

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro