Lady Gaga și Madonna au pus capăt rivalității

De Oana Savin, pe
Lady Gaga și Madonnna au decis să pună capăt unei rivalități ce dăinuia de mai bine de opt ani. Cele două staruri și-au confirmat prietenia prin intermediul unei fotografii pe care au postat-o pe site-urile de socializare.

Don’t mess with italian girls/ Nu vă puneți cu italiencele”, a scris Madonna pe contul său de Instagram lângă o imagine în care cele două vedete apar îmbrățișate.

După ce a câștigat un Oscar pentru piesa „Shallow”, Lady Gaga a participat la un afterparty exclusivist organizat de Madonna. Aici, divele s-au fotografiat împreună, semn că au îngropat securea războiului.

Fotografia a strâns peste 1.5 milioane de like-uri.

Ostilitățile dintre cele două artiste au început în anul 2011, când fanii Madonnei au semnalat că piesa „Born this way” cântată de Lady Gaga seamănă foarte mult cu „Express yourself”, lansată de regina muzicii pop în anul 1989.

Apoi, Madonna a dat un interviu prin care a lăsat să se înțeleagă că se simte superioară lui Gaga.

Problema între mine și Madonna este că eu am admirat-o întotdeauna și voi continua să o admir indiferent de ceea ce crede ea despre mine. Însă eu sunt italiancă și din New York și dacă am o problemă îți spun în față. Dacă are ceva să-mi spună, să o facă în față, nu prin mass-media”, a declarat Lady Gaga în anul 2017.

Însă acum, atât Madonna cât și Gaga pare să fi lăsat la o parte diferențele și au decis să facă pace. Iar fotografia postată pe internet este un semn al acestei împăcări.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!