Kim Kardashian, ajutată de 3 bărbați să îmbrace o rochie

De Unica.ro pe
Kim Kardashian și-a dorit să îmbrace o rochie spectaculoasă pentru Met Gala, dar a arătat că celebritatea cere sacrificii. Aceasta a fost ajutată de 3 bărbați să intre în ținuta aleasă. 

Într-o filmare din spatele scenei, realizată pentru Vogue Magazine, Kim Kardashian a dezvăluit cum s-a pregătit pentru Met Gala 2019, eveniment ce a avut loc la începutul săptămânii trecute, la Metropolitan Museum of Art din New York, potrivit știrileprotv.ro,

Vedeta în vârstă de 38 de ani, care de curând a devenit din nou mamă, s-a inspirat din look-ul Sophiei Loren în filmul ”Boy on a Dolphin” din 1957 pentru ca fashion designer-ul Thierry Mugler să-i creeze rochia perfectă în care să apară pe covorul roșu al prestigiosului eveniment.

Apariția ei a fost una spectaculoasă, așa cum a visat, dar nu fără ambiția lui Kim Kardashian de a rezista într-o astfel de rochie, creată din silicon și cristale pentru a sugera imaginea unei femei proaspăt ieșite din valurile mării. A avut nevoie de 3 bărbați care să o ajute să își tragă rochia peste corsetul din latex.

Așa cum le-a arătat fanilor, pentru a-și micșora atât de mult talia, a avut nevoie de atât de corsetul franțuzesc Mr. Pearl, cât și de o lenjerie specială, modelatoare din brandul propriu, Kimono.

Pentru că nu se putea așeza, Kim Kardashian a ajuns la eveniment într-o autoutilitară și nu a luat parte la cina de gală.

Vezi GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Kim Kardashian la Met Gala.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO