Khloe Kardashian a anunțat cum o va chema pe fetița ei

De Oana Savin pe
Vedeta americană de televiziune Khloé Kardashian a dezvăluit, pe rețelele de socializare, numele fetiței sale care a venit pe lume săptămâna trecută.

Fetița pe care Kardashian o are cu Tristan Thompson și care s-a născut într-un spital din Cleveland, Ohio, va purta numele „True” (n.r. Adevărat, în limba română).

Fetița noastră, True Thompson, ne-a furat complet inimile și suntem copleșiți de iubire”, a scris vedeta reality-show-ului „Keeping Up with the Kardashians”.

Citește și: Khloe Kardashian a devenit mamă pentru prima oară

Este o binecuvântare să primim acest înger în familie! Mama şi tata te iubesc, True!„, a scris Khloé într-un mesaj însoțit de o fotografie cu o cameră plină de baloane roz.

Vedeta de 33 ani locuieşte în Cleveland, unde Thompson, cu care a început o relaţie din 2016, este jucător de baschet la echipa Cleveland Cavaliers din NBA.

Micuța s-a născut la puțin timp după ce în presa internațională au apărut zvonuri că Tristan ar fi înşelat-o pe Khloé, site-ul de știri dedicate celebrităţilor TMZ difuzând în urmă cu câteva zile un filmuleț în care acesta apare în compania unor femei la New York şi Washington.

Citește și: Kylie Jenner, mezina familiei Kardashian-Jenner, a născut în secret

La naștere, Khloé a fost însoțită de mama ei, Kris Jenner, şi de sora sa, Kim Kardashian West.

Kardashian a mai fost căsătorită cu fostul jucător de baschet Lamar Odom, de care s-a despărţit în 2016, după şapte ani de mariaj.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Motivul pentru care Antonia nu vrea să participe la Asia Express cu Alex Velea

Motivul pentru care Antonia nu vrea să participe la Asia Express cu Alex Velea