Kate Winslet şi Sam Mendes divorţează

De Cristina Popa pe

După şapte ani de căsnicie, actriţa britanică Kate Winslet, câştigătoarea premiului Oscar în 2009 la categoria „cea mai bună actriţă” şi soţul ei, regizorul Sam Mendes, s-au despărţit.

Deşi păreau unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, Kate Winslet (34 de ani) şi Sam Mendes (44 de ani),  au hotărât să pornească pe drumuri separate în urmă cu două luni, insă anunţul suprinzător a fost făcut public abia acum de către reprezentatul celor doi, avocatul Keith Schilling.

„Kate şi Sam vă anunţă că s-au despărţit la începutul acestui an. Despărţirea lor s-a produs pe cale amiabilă, este rezultatul unei decizii comune. Amândoi vor avea custodie comună asupra copiilor şi cer presei să respecte intimitatea familiei lor.”

În ciuda faptului că la decernarea Premiilor Oscar de anul acesta actriţa nu a fost însoţită de soţul său, vestea despărţirii a fost cel puţin suprinzătoare.
Cei doi s-au cunoscut în 2001, s-au căsătorit în secret în mai 2009 în Anguilla (Caraibe) şi au un băieţel în vârstă de 5 ani, Joe.

Înainte de relaţia cu Sam Mendes, Kate a fost măritată timp de trei ani cu regizorul Jim Threapleton de care a divorţat în 2001 şi cu care are o fetiţă, Mia (9 ani).

Kate Winslet a jucat în peste 30 de producţii cinematografice, a debutat la 19 ani a în serialul de televiziune „Shrinks” , dar a devenit cunoscută datorită rolului din Titanic (1997). Anul trecut, după cinci nominalizări la Oscar, a primit celebra statuetă din aur pentru rolul din drama „The Reader”.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro