Johnny Depp, noi acuzații la adresa lui Amber Heard

De Oana Savin pe
Johnny Depp a lansat noi acuzații la adresa fostei sale soții, Amber Heard, cu care se luptă prin tribunale de la sfârșitul căsniciei lor, în anul 2017.

Acum, celebrul actor a acuzat-o pe Amber că s-a prezentat la tribunal cu „vânătăi desenate”, moment în care a negat din nou acuzațiile de abuz fizic formulate împotriva sa, notează The Guardian.

Depp și Heard s-au căsătorit în 2015 pentru ca după doi ani să devină protagoniștii unui divorț răsunător, fiecare dintre soți acâzîndu-l pe celălalt de violențe.

Amber a pusblicat în decembrie 2018 un editorial în Washington Post în care s-a descris ca victimă a violenței domestice. În acel moment, Johnny i-a intentat un proces pentru calomnie și a solicitat daune de 50 milioane de dolari,

Imediat, actrița a cerut unui judecător din Virginia să respingă acțiunea, însă acest demers a atras o nouă reație din partea lui Johnny Depp.

Am respins vehement acuzațiile doamnei Heard imediat ce le-a formulat pentru prima dată, în mai 2016, când a mers la tribunal pentru a obține un ordin temporar de restricție afișând vânătăi desenate, pe care martorii și camerele de supraveghere arată că nu le avea în niciuna dintre zilele săptămânii precedente”, a scris actorul într-o declarație.

Voi continua să le neg tot restul vieții mele. Nu am agresat-o niciodată pe doamna Heard și nicio altă femeie”, a afirmat actorul, care a acuzat-o mai apoi pe fosta sa soție de agresiuni.

Ea a fost agresorul, iar eu am fost victima. În timp ce amesteca amfetamine obținute pe bază de rețetă cu medicamente procurate fără rețetă și cu alcool, doamna Heard a comis nenumărate acte de violență domestică împotriva mea, deseori în prezența unui martor, ceea ce în anumite cazuri mi-a provocat vătămări corporale grave”, a precizat Depp.

Avocatul actriței, Eric George, a negat acuzațiile.

Dovezile în acest caz sunt clare: Johnny Depp a lovit-o în repetate rânduri pe Amber Heard. Încercările disperate tot mai numeroase ale domnului Depp și ale susținătorilor săi de a-și revitaliza cariera demarând procese nefondate împotriva multor oameni apropiați, foștii săi avocați, foștii manageri și fosta soție, nu mai păcălesc pe nimeni”, a declarat avocatul.

Relația lui Johnny Depp cu Amber Heard a început pe platoul de filmare al comediei „The Rum Diary”, în 2011. Cei doi s-au căsătorit în februarie 2015 în Los Angeles.

Sursă foto: Shutterstock

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere