Jim Carrey, găsit nevinovat în procesul legat de moartea fostei sale iubite

De Unica.ro pe
Actorul Jim Carrey (56 ani) a fost declarat nevinovat, în procesul legat de moartea fostei sale iubite, Cathriona White, care a încetat din viață în 2015, la doar 30 de ani.

Jim Carrey fusese acuzat de faptul că i-ar fi făcut rost de medicamente iubitei sale, medicamente cu care aceasta s-a sinucis. Cei care l-au chemat în instanță pe celebrul actor au fost mama și fostul soț al Cathrionei White. În plus, familia femeii l-a acuzat pe Jim Carrey și de faptul că ar fi infectat-o pe Cathriona cu mai multe boli cu transmitere sexuală.

Avocatul actorului a dovedit ulterior în instanță că actele depuse de către mama și de către fostul soț al Cathrionei erau falsificate.

Jim Carrey si Cathriona White

Conform DailyMail, Cathriona White, fosta iubită a lui Jim Carrey, a făcut rost de aceste acte de la o clinică de planificare familială și a schimbat numele, dar și data de pe document. Site-ul american TMZ a descoperit și o serie de mesaje pe care Cathriona le-a trimis unei prietene, în care aceasta îi spunea că trebuie să vadă actele și să le modifice înainte de a i le arăta actorului.

Relația pe care Jim Carrey și Cathriona White au avut-o a fost una marcată de mai multe despărțiri. În 2013, femeia l-a acuzat pe Carrey că va arăta aceste acte, despre care știm acum că au fost falsificate, presei. Pentru a nu le face publice, ea l-a șantajat pe Jim Carrey și i-a cerut câteva milioane de dolari. Când actorul a vorbit despre asta, familia Cathrionei White l-a acuzat că vrea să îi strice imaginea femeii, pentru că se simte vinovat de moartea ei.

DailyMail a scos la iveală faptul că există acte care dovedesc că el i-a dat oricum banii, deși susținea că e nevinovat, fapt care a fost dovedit recent în instanță.

Acum, avocatul lui Jim Carrey a dovedit că actorul nu a avut nimic de a face cu moartea fostei sale iubite. Procesul, în care Jim Carrey a fost găsit nevinovat, s-a încheiat pe 25 ianuarie. Unul dintre reprezentanții artistului a declarat că starul din „Masca” vrea să treacă peste acest moment cât mai repede și să-și vadă de viață.

Mama Cathrionei White și fostul soț al femeii au transmis acum că nu mai au nimic de comentat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro