Irinel Columbeanu, dezvăluire neașteptată despre Oana, fosta iubită

De Unica.ro, pe

Irinel Columbeanu (64 de ani) Oana Cojocaru (24 de ani) s-au despărțit după trei ani de relație. Cei doi s-au cunoscut pe litoral, pe vremea când bruneta defila pe podiumul Top Model România și, deși nimeni nu a crezut în relația lor, au reușit să aibă o poveste frumoasă de dragoste timp de trei ani.

Oana a declarat de curând că nu o afectează în niciun fel despărțirea de Irinel.

„Nu, nu știu, de ce să mă afecteze? Foarte bine. Acum noi nu mai suntem într-o relație, deci nu ar avea de ce să mă afecteze, pentru că ne-am despărțit”, a spus tânăra, pentru cancan.ro.

La rândul său, Irinel Columbeanu a spus despre Oana că este o persoană inteligentă și că nu a stat cu el numai pentru bani.

Citeşte şi: Andreea Raicu, despre visul de a deveni mămică: „Nu vreau să știe nimeni până când nasc”

Citeşte şi: Cu cine a vorbit la telefon Elodia în ziua dispariției

Citeşte şi: Ana Baniciu, schimbare excentrică de look pentru o ședință foto. Cum s-a transformat artista

Citeşte şi: Oana Roman a spus cum au luat ea și Marius Elisei decizia de a se împăca

„Poate că banii sunt ceea ce atrag cel mai mult. Eu ți-aș răspunde descriindu-mă pe mine, nu reprezint numai banii în ochii celor din jur. Este o persoană foarte inteligentă. În legătură cu fostele, nu doar banii au fost la mijloc”, a mărturisit fostul om de afaceri.

Irinel Columbeanu locuiește cu chirie, iar firmele sale au intrat în faliment

Acum câțiva ani era considerat unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, dar în prezent, situația materială a lui Columbeanu s-a schimbat complet. Averea sa, estimată la peste 150 mii de euro, s-a dus pe apa sâmbetei odată cu falimentarea firmelor de care se ocupa. Acum Irinel Columbeanu are un buget limitat și s-a declarat mulțumit de starea materială actuală.

„Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte. Iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi. Cheltuiesc pe mâncare undeva între 3.000 şi 5.000 de lei cred. Se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna. Nu am atâta răbdare. Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoia de a-i păzi și a-i înmulți? Sunt foarte mari aceste probleme și devoratoare de timp și de bună dispoziție”, a spus Irinel Columbeanu, în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!