Cu cine a vorbit la telefon Elodia în ziua dispariției

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 iulie 2021, 17:18

Cazul Elodiei Ghinescu este învăluit în mister și în ziua de astăzi. Au trecut aproape 14 ani de când avocata a dispărut, dar nici până acum nu s-au putut găsi rămășitele femeii despre care se știe doar că a fost ucisă din gelozie de soțul ei, polițistul Cristian Cioacă.

La scurt timp după dispariția Elodiei, pentru investigație, autorităților au obținut desfășurătorul ultimelor conversații ale femeii. În telefonul Elodiei s-au descoperit mai multe apeluri făcute în țară, dar și în afară, în Suedia și Afganistan, notează bzi.ro. Potrivit anchetatorilor, chiar în ziua în care a dispărut, avocata a sunat în Suedia la ora 11.40, iar apoi l-a contactat telefonic pe Cioacă. După aceea, Elodia a sunat-o pe sora lui, Ana, după care a primit un apel de la un alt bărbat. A urmat apoi un alt apel către o persoană din Afganistan, cu care a vorbit timp de 2 minute și 11 minute. La ora 14.30 Elodia l-a sunat iarăși pe Cristian Cioacă, după care a primit un apel de la un coleg SPP-ist al acestuia.

Citeşte şi: Fiul Elodiei a pierdut moștenirea. Între timp, Cioacă moare de frig în pușcărie

Ultima conversație cu soțul ei a fost legată de divorț.

Cristian Cioacă a fost arestat și pe 2 iulie 2013 a fost condamnat pentru omor la 21 de ani de închisoare și cini ani de interzicere a drepturilor civile.

Cu cine a vorbit la telefon Elodia în ziua dispariției

Mama Elodiei Ghinescu, mărturisiri șocante despre Cristian Cioacă

Mama Elodiei a făcut în urmă cu câteva săptămâni o serie de declarații legate de drama pe care o trăiește de când și-a pierdut fata.

Femeia a vorbit și despre prima impresie pe care Cristian Cioacă i-a lăsat-o când l-a cunoscut.

„Numai eu știu ce simt și cât plâng noapte de noapte de când fiica mea nu mai este. Seara este jale, seară de seară mă gândesc la ea. Când a venit să mi-l prezinte pe Cioacă, eu i-am zis din prima că este schizofrenic, dar ea nu a vrut să mă asculte. Vă rog să îl întrebați pe Cioacă, la penitenciar, unde este fiica mea. Ce a făcut cu cadavrul ei? Mă înțeapă inima numai când mă gândesc la ea. Cioacă este criminalul, el este vinovatul. Nu mai vreau să răscolesc unele lucruri din trecut că și așa sunt distrusă sufletește. M-am obișnuit cu ideea, asta este. Am momente când plâng continuu, singură, după care îmi șterg lacrima și merg mai departe. Cioacă este criminalul a făcut asta sub influența familiei sale”, a mărturisit mama avocatei.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!