Ioana Ginghină, prima declarație după divorț

De Mădălina Manole pe
Ioana Ginghina și Alexandru Papadopol și-au spus adio după 12 ani de căsnicie. Cei doi actori au împreună o fetiță, pe nume Ruxandra, în vârstă de 11 ani. 

Ioana Ginghina și Alexandru Papadopol au ajuns ieri în fața notarului pentru a depune actele de divorț. Actrița a dezvăluit că nu-i va mai purta numele celui care i-a fost soț, cu atât mai mult cu cât Papadopol a fost cel care i-a cerut să renunțe la el: ”Am fost astăzi la notar și am divorțat de comun acord. Toate discuțiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Într-adevăr, a durat două ore sa discutăm programul de vizitare a fiicei noastre și toate celelalte condiții ale custodiei. Unde va petrece Ruxi Crăciunul, Paștele și vacanțele. În privința pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă. Tatăl ei o va sprijini și de acum încolo foarte mult.

Ioana Ginghină, prima declarație după divorț

Nu am putut face partajul bunurilor comune tot în cadrul acestei întâlniri, întrucât nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o împreună, printre care și intabularea. Din discuții, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele și apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar. Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat, la notar, și sunt sigură că vom rămâne într-o relație amiabilă, iar timpul va rezolva toate problemele. Nu am păstrat numele Papadopol, ci am revenit le cel de dinainte de căsătorie – Ginghină”, a declarat Ioana Ginghină pentru click.ro.

Ioana Ginghina și Alexandru Papadopol vor avea la dispoziție, conform procedurii, o perioadă de 30 de zile până se va pronunța în mod oficial divorțul, în tot acest timp existând posibilitatea de a se răzgândi.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro