Ioana Ginghină, noi detalii despre nuntă: „Depinde de niște prieteni”

De Unica.ro, pe

Ioana Ginghină (44 de ani) și iubitul ei, Cristi Pitulice, s-au logodit în ziua în care actrița a împlinit 43 de ani, pe 21 septembrie 2020.

Ioana Ginghină, noi detalii despre nuntă: „Depinde de niște prieteni”

Din fostul mariaj cu actorul Alexandru Papadopol (46 de ani), Ioana are o fiică, Ruxandra, în vârstă de 14 ani. Ioana și Alexandru au divorțat în vara anului 2019, după 13 ani de mariaj. Acesta va fi al treilea mariaj al actriței. Ioana s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de doar 21 de ani, cu actorul Daniel Tudorică (47 de ani).

Ioana Ginghină, noi detalii despre nuntă: „Depinde de niște prieteni”

„Nunta noastră depinde de niște prieteni care ne-au cerut să le fim nași. Ei nu s-au gândit la o dată când se vor căsători. Deci noi trebuie să o facem înaintea lor. Ei vor nuntă serioasă, cu locație, cu tot tacâmul, sunt la prima lor nuntă. Eu vreau o nuntă cu prieteni și petrecere. Am domnișoară de onoare, pe Ruxi, copilul meu”, a declarat actrița, potrivit Click!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: 

Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după doi ani de la divorț

Ioana Ginghină, vacanță în Spania și în Grecia, înaintea revenirii pe platoul de filmare de la Adela

Ce carieră își dorește fiica Ioanei Ginghină să urmeze? „Deja discutăm la ce liceu să meargă”

„Cererea a fost simplă. (…) Când am văzut inel m-a luat un pic cu tăiat de respirație. (…) I-am zis: «Eu spun da, pentru că în momentul ăsta simt că alături de tine pot să merg mai departe». Am mai vorbit despre asta. Noi am făcut niște investiții împreună, drept pentru care avem deja un act care ne leagă cred că mai mult decât actul de căsătorie”, povestea actrița anul trecut, la Antena Stars.

„Noi am făcut deja niște investiții importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren și cealaltă parte era a foștilor mei socri. La partaj, cumpărasem partea lui Alexandru și acum am cumpărat cu Cristi partea foștilor socri”, a mai mărturisit actrița în iulie 2021, pentru OK! Magazine.

„Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună. Asta mi-a plăcut la Cristi – că a fost alături de mine de la început. În primul rând, e o altfel de iubire cea de la 40 de ani, când sunt mult mai matură. Apreciez lucrurile pe care le face pentru mine, că-mi iubește copilul, că mă ajută mult cu Ruxi”, a încheiat.

Ioana Ginghină: „Posibilitatea de a deveni din nou mamă nu este întocmai ușoară”

„Posibilitatea de a deveni din nou mamă nu este întocmai ușoară pentru că nu mai sunt dispusă să mai fac un tratament. Acum câțiva ani am făcut și nu am avut neapărat un succes. Mai mult m-am îngrășat. Am discutat cu Ruxandra, dar ea este mult prea mare ca să o bucure sau să o întristeze acest eveniment”, mai declara actrița anul trecut.

„Din propria mea relație cu sora mea, ea e mai mică decât mine cu 11 ani, cred că de-abia de când a devenit ea mamă, deci de vreo 5 ani, suntem surori. Am fost tot timpul mamă-fiică. Eu am fost o mamă mai de gașcă așa pentru ea, pentru că era diferența mare de vârstă”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!