Ioana Ginghină, detalii despre povestea de iubire cu Cove: „Nu ne-am certat niciodată”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 mai 2022, 13:26

Ioana Ginghină a povestit că înainte de relația cu Alexandru Papadopol a trăit o poveste cu Cove, care-i era coleg la teatru.

Ioana Ginghină a dezvăluit în cadrul podcastului „Acasă la Măruță” detalii neștiute despre viața ei amoroasă. Actrița a spus că în timp ce așteapta ca Alexandru Papadopol să se despartă de partenera lui de viață pentru a fi împreună, a format un cuplu cu Cove.

Citește și: Bianca Pop de la „Insula Iubirii”, internată la psihiatrie. Fosta ispită le cere fanilor să o scoată de acolo

Ioana Ginghină, detalii despre povestea de iubire cu Cove: „Nu ne-am certat niciodată”

Experiență de coșmar după o vizită la cosmetician. „Când m-am privit în oglindă nu mi-a venit să cred”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. „Rămânem amici”

Adda a aflat cum s-a îmbolnăvit de Borelioză. „N-am luat-o prin mușcătură de căpușă”

Ioana Ginghină, detalii despre povestea de iubire cu Cove: „Nu ne-am certat niciodată”

Cove a apărut pentru că eu i-am zis lui Alexandru: «Ok, eu mi-am făcut curat, dar fă-ți și tu curat». Și el nu-și făcea curat. Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata.

Era colegul meu de la teatru. Relația a fost un an de zile. (…) Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. I-am zis că nu merge. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el, a povestit Ioana Ginghină.

Eu cu Cove nu m-am certat niciodată. Ne-am înțeles foarte bine. Ne-am dus împreună la toate mânăstirile din Moldova. Cred ca, de fapt, amândoi căutam altceva. A fost o relație tampon foarte bună. Nu ne-am certat niciodată. A fost o înțelegere 100%. Nu ne-am certat nici la final, i-am spus omului, a înțeles. Chiar a fost ok.

Cum și-a dat seama Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol are o altă relație

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în vara anului 2019, după 12 ani de iubire. Cei doi au împreună o fiică, Ruxandra. Actrița a povestit cum s-a terminat relația cu fostul său soț.

Noi am fost într-o vacanță, iar Alexandru a fost foarte morocănos. Am zis, măi, eram în vacanță, totuși, ceva e în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai este fericit, a povestit Ioana Ginghină.

După ce s-au despărțit, Ioana Ginghină a aflat că Alexandru Papadopol are o relație cu Adriana Titieni. Actrița și-a dat seama dintr-o fotografie că aceștia sunt împreună.

Am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu ceva de la el. Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem. Adică nu e omul care cum vede o fată înfrigurată îi dă haina. M-am prins, a povestit Ioana.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!