Imagine nemaivăzută cu Kate Middleton. Privirea Prințului William spune totul

De Oana Savin pe
Deși sunt căsătoriți de opt ani, Kate Middleton și Prințul William nu și-au arătat niciodată afecțiunea în public. Acum a apărut o fotografie veche cu cei doi, în care se poate citi iubirea în ochii lor.

La doar un an după ce s-au căsătorit, ducesa de Cambridge l-a însoțit pe soțul ei la un meci de polo caritabil în apropiere de Ascot. Acolo, cei doi au avut un moment extrem de drăguț. Acel moment a fost surprins de un aparat de fotografiat. Iar acum acea imagine a devenit virală.

În fotografie se vede cum Kate îi înmânează un premiul lui William. În acel moment, cei doi s-au privit cu iubire și păreau exrem de fericiți.

 

View this post on Instagram

 

Good night 💕💕💕 #dukeofcambridge #duchessofcambridge #duchesscatherine #princewilliam

A post shared by William&Catherine (@familyofwilliamandcatherine) on

Fanii cuplului regal au reacționat imediat, unul scriind: „Acea privire spune totul. Nu trebuie să își spună nimic întrucât ochii lor comunică acea iubire intensă, adorație, afecțiune, prietenie, respect, loialitate și încredere pe care o simt unul pentru celălalt. Aș vrea ca toată lumea să poată găsi o asemene chimie alături de parteneri. Este un cadou uimitor și o binecuvântare”.

Cea mai frumoasă fotografie a cuplului meu regal favorit”, a mai comentat o persoană.

Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în anul 2011 și au împreună trei copii: George (6 ani), Charlotte (4 ani) și Louis (1 an).

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu ducii de Cambridge.

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"