Halle Berry, sfaturi pentru un abdomen plat

De Oana Dinu, pe
Halle Berry a împărtășit cu fanii ce fel de exerciții face pentru a avea un corp de invidiat. Aceasta a publicat mai multe fotografii pe o rețea de socializare, dezvăluind că se pregătește pentru rolul din următorul film.

Halle Berry arată senzațional la 52 de ani și continuă să se pregătească fizic pentru rolul unei luptătoare MMA printr-un program de fitness bine pus la punct. Actrița a publicat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii de la antrenamente, cu diverse exerciții pentru a-și lucra mușchii abdominali, conform Mediafax.

Halle Berry, antrenament fitness

Alături de antrenorul său, actorul şi cascadorul Peter Lee Thomas, Halle Berry le arată fanilor ce mișcări face, menționând că pentru un asemenea efort ai nevoie de determinare. Aceasta a mărturisit că exercițiile sunt extrem de utile și pentru refacerea tonusului abdominal după o naștere.

Halle Berry spune că a boxat timp de 10 ani, iar în ultimii 3 face asta în mod regulat. Printr-un astfel de antrenament vă puteți lucra toate grupele de mușchi și, de asemenea, ardeți calorii și grăsimi.

halle berry boxeaza

Antrenamentele pe care le face actrița americană includ multe exerciții ale brațelor și picioarelor. Ridicările la bară, abdomenele, săriturile sunt câteva dintre mișcările prezentate.

halle berry si antrenorul ei sar de pe saltea

Pe lângă acestea, pentru a se relaxa și a se conecta cu propriul corp, actrița practică yoga și meditația.

halle berry yoga

Din programul de fitness nu lipsesc nici alergările, după cum se poate vedea într-un video publicat de Halle Berry pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

 

View this post on Instagram

 

It’s #FitnessFriday and today Peter and I share with you our Tuff Tire Thursday workout and we bring it every Thursday rain or shine! We had a workout planned and it rained and we decided to stick with our plan. I have to say I felt so good that we didn’t let the rain defeat us. WE DID IT ANYWAY! So today I challenge you to do it anyway. No matter what comes up that threatened to derail your fitness plan, tell yourself “I win” and do it ANYWAY! For this workout we pulled out this ginormous tire and got busy. Finding an old used tractor tire is relatively easy. On my IG Stories and Fitness Highlight, you’ll find 7 exercises that will give you a full body workout. They will challenge your overall body strength, core and even cardio. Do 10-20 reps of each exercise for 3-5 sets based on your fitness level. I’m also sharing my #keto lunch and snack for today. Enjoy ❤️ #FitnessFridayHB

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Vedeta va debuta ca regizor cu pelicula „Bruised”, despre o luptătoare MMA și va juca rolul  Jackie „Justice”, o luptătoare care încearcă Manny, fiul ei de 6 ani pe care îl părăsise, dar care reapare în viața ei. Lupta ei din cușcă se transformă într-o provocare și mai mare: aceea de a deveni o mamă bună pentru băiatul ei.

Halle Berry este prima și unica femeie de origine afro-americană care a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal în filmul Monster’s Ball. A debutat ca actriţă în 1991, cu un rol în „Jungle Fever”, de Spike Lee, și este una dintre cele mai bine plătite actrițe.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!