„Grey’s Anatomy”: Uite ce rău arată Sandra Oh nemachiată!

De Erika Chivu, pe

Sandra Oh, interpreta ambiţioasei Christina Yang din „Grey’s Anatomy”, arată de maxim 30 de ani în serial. De fapt, actriţa are 41 de ani şi când nu e machiată îşi arată vârsta.
Deşi pare foarte tânără în serialul „Grey’s Anatomy”, unde o vedem perfect machiată, Sandra Oh are un alt aspect în timpul ei liber. Ea s-a întâlnit cu paparazzi în weekend, când a mers cu un prieten la supermarket. Nu stat decât foarte puţin în bătaia blitzurilor, dar a fost de ajuns pentru ca fotografii să surprindă câteva imagini cu chipul ei nemachiat.
Poze: vedetele din „Grey’s Anatomy” pe covorul roşu. Vezi cum arată!
Sandra Oh a mai fost zilele trecute şi la un eveniment monden, unde a fost superbă într-o rochie verde asimetrică şi, evident, perfect machiată.
Sandra are 41 de ani şi este de origina canadiană. Deşi are o carieră îndelungată în showbiz, rolul ei cel mai cunoscut este cel al Christinei Yang din „Grey’s Anatomy”, serial care i-a adus şi mai multe premii, printre care şi un Glob de Aur. Actriţa este vegetariană, a fost căsătorită timp de cinci ani cu un regizor, iar acum are o relaţie cu muzicianul Andrew Featherston.
„Grey’s Anatomy”: Uite cât de slabă este Ellen Pompeo!
sandra oh

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!