Gina Pistol, noi detalii despre viața de mămică: „Mă declar o femeie fericită”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 mai 2021, 12:40

Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (37 de ani) au devenit părinții unei fiice, Josephine Ana Maria, pe 9 martie 2021. Recent, în mediul online, Gina a vorbit despre primele două săptămâni de după naștere.

Gina Pistol, noi detalii despre viața de mămică: „Mă declar o femeie fericită”

„Fața mea după ce am dormit 5 ore, 5 ore legate, nenică. Am și părul spălat. Ce să mai zic… mă declar o femeie fericită. Acum nu mai pot să-l spăl așa spontan. (…) Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu.

Pentru mine, cel puțin, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice.

Gina Pistol, noi detalii despre viața de mămică: „Mă declar o femeie fericită”

Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. (…) Eu o spun din punctul meu de vedere. Cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, doar că puține vorbesc despre asta. Na, o spun eu.

Pentru mine a fost greu. Nu știu, furtuna aia hormonală care te lasă răvășită, te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. E dureros când plânge și nu știi ce să-i faci ca să-i alini suferința și să nu mai plângă. Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic.

Puține ore dormite pe noapte. Dar, oricum, mare noroc am cu Andrei. Îmi este de mare ajutor. Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpușoi. Grav”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

Citește și:

Alexandra Stan, dezvăluiri în premieră despre sexualitatea ei: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

Unchiul lui Kate Middleton, acuzații la adresa lui Meghan Markle

Prințesa Sofia a Suediei a devenit mamă pentru a treia oară

Ulterior, Gina le-a oferit un răspuns și tuturor celor care o critică pentru onestitatea sa. „A, și legat de asta, s-a trezit o femeie perfectă, nu așa ca mine, imperfectă, să-mi lase un mesaj și să-mi spună: «Am impresia că te plângi, cine te-a pus să faci copil?». Pentru cele care gândesc așa, vă spun atât:

«Mai scutiți-mă». Pentru fiica mea, o să fac tot posibilul să fiu cea mai bună mamă. Iar dacă vorbesc așa deschis despre trăirile mele ca femeie, o fac pentru că sunt sinceră și aleg să fiu sinceră”, a încheiat prezentatoarea TV.

Cum au ales numele fiicei lor

În emisiunea Vorbește Lumea, Smiley a dezvăluit cum au ales numele fiicei lor. „Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…)

Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine”, a dezvăluit Smiley.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut pentru Unica.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!