George Burcea, primele declarații despre presupusa sarcină a Vivianei Sposub

De Unica.ro, pe

Viviana Sposub (24 de ani) a anunțat la „Bravo, ai stil! Celebrities” că este însărcinată. Prezentatoarea TV formează din august 2021 un cuplu cu actorul George Burcea (33 de ani). Perechea s-a cunoscut în timpul filmărilor show-ului „Ferma”, difuzat de Pro TV.

George Burcea, primele declarații despre presupusa sarcină a Vivianei Sposub

În promo-ul următoarei ediții „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana dezvăluie că ar fi însărcinată. „Ești însărcinată?”, întreabă Ilinca Vandici (35 de ani). „Da!”, răspunde Viviana. „Felicitări!”, adaugă Ilinca. „Mulțumesc!”, încheie Viviana. Ulterior, Tibi Clenci, unul dintre jurații competiției, întreabă: „Se întâmplă pe bune sau?”, de această dată răspunsul fiind dat de Ilinca: „Daaa!”.

George Burcea, primele declarații despre presupusa sarcină a Vivianei Sposub

Înainte ca promo-ul să apară, George Burcea a postat la Insta Story o fotografie cu piciorul unui bebeluș. În urma informațiilor apărute în presă, actorul a declarat pentru Click!: „Viviana nu este însărcinată. Nu există așa ceva acum. Avem alte proiecte de care ne ocupăm. O poză de pe Instagram nu este o confirmare la sarcină”.

George are două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani), din fosta relație cu Andreea Bălan (37 de ani). George și Andreea au format un cuplu timp de 4 ani și jumătate. S-au căsătorit în august 2019 și s-au separat în martie 2020, însă divorțul încă nu s-a finalizat.

Luna trecută, în mediul online, Viviana a spus că „abia așteaptă să fie mamă”. „Apropo de copii, e o întrebare pe care o primesc de foarte multe ori. Da, am spus că îmi doresc și sper să se întâmple. Nu deocamdată, nu e momentul, dar abia aștept să fiu mamă”, a declarat pe Instagram.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

George Burcea, ironie despre Andreea Bălan. Nicoleta Dragne a reacționat la mesajul postat de actor

Viviana Sposub, reacție la discursul instigator la violență împotriva femeilor al lui George Burcea

Viviana Sposub, declarații ironice despre divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan. „Eu sunt Viviana, spărgătoarea de case”

În august 2019, Viviana mai spunea: „Cu siguranță [îmi doresc copii], cât mai repede. Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci”.

Deși încă este căsătorit cu Andreea Bălan, actorul a declarat în mai multe interviuri că își dorește să o ceară în căsătorie pe Viviana. „O voi cere pe Viviana de soție. Nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”, a declarat în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„O să-i iau inelul domnișoarei în momentul în care voi afla măsura inelului fără ca ea să se prindă că urmează să-i dau inelul”, a mai declarat actorul la Antena Stars. În ciuda acestor declarații, George a spus ulterior că nu se va recăsători curând.

„Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi. (…) Sunt fericit, îi mulțumesc (n.red.: Vivianei) pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întâmplă. Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live să simtă ce simțim noi de mai bine de un an”, a spus actorul în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!