Viviana Sposub, reacție la discursul instigator la violență împotriva femeilor al lui George Burcea

De Unica.ro, pe

George Burcea (33 de ani) a susținut recent un Live pe Instagram. În timpul acestuia, fiind ironizat pentru că gătește, actorul și-a ieșit din fire și a făcut o serie de declarații instigatoare la violență. În urma acestora, dar și a scuzei publice a lui George, iubita lui, Viviana Sposub (24 de ani) și-a exprimat opinia referitor la cele întâmplate.

Viviana Sposub, reacție la discursul instigator la violență împotriva femeilor al lui George Burcea

„Încerc să îmi adun gândurile și să expun cât mai clar opinia pe care o am în legătură cu ce se întâmplă de 24 de ore încoace… De dimineață și până acum am fost la filmări, având acces limitat la telefon din cauza formatului emisiunii, așa că reacția mea a întârziat să apară. Având în vedere gravitatea situației, nu mi-aș fi dorit să scriu un mesaj superficial în pauzele de la filmări”, a început Viviana Sposub.

Viviana Sposub, reacție la discursul instigator la violență împotriva femeilor al lui George Burcea

Continuarea mesajului o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Eu lupt cu voi, băi fetelor. Eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste în cuplu, iar voi mă jigniți că eu gătesc. Fetelor, sincer vă spun, vă doresc să aveți bărbați care, în momentul în care vin de la muncă, să vă ia la palme cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele”, a spus George Burcea pe Instagram.

„Vă doresc capace în cap, asta meritați. Se pare că unele femei asta merită, bro. În momentul în care vedeți un copil de 33 de ani care militează în apărarea femeilor voi îi spuneți: «Dar mă, dar gătește, e pămpălache». Păi, mai bine să vină bărbații să vă bată. Bărbați, bateți-le! Dacă nu e ciorba fierbinte sau mămăliga fierbinte, bateți-le, bro, că asta merită probabil”, a completat actorul.

Ulterior, George a devenit ținta unui val de reacții negative în mediul online. Mai mult decât atât, editura Hyperliteratura a retras de pe piață cea mai recentă carte a actorului, „Scrisoare către Ceaușescu”. După cele întâmplate, George Burcea și-a cerut public iertare.

„Îți ceri scuze acum… doar pentru că ai avut ceva de pierdut în urma afirmațiilor tale. DEZGUSTĂTOR; Din păcate, nu ai făcut decât să întărești ceea ce Andreea a afirmat despre tine când a decis să vă separați! Păcat!; Nu vreau să știu cum reacționezi la nervi în viața reală. Probabil ieșirea asta a fost una blândă, comparativ cu pornirile pe care le ai fără public. Oribil”, au fost câteva dintre comentariile postării.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum a fost cuplul fotografiat

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Viviana Sposub și George Burcea. „Viviana este de neclintit”

De ce a dormit George Burcea două luni în fața blocului Vivianei Sposub

Este Viviana Sposub pregătită să devină mamă? Ce a spus vedeta TV despre sarcină

„A văzut că a început să-i fie retrasă cartea de la vânzare și acum încearcă să se scoată. Nope, mentalitatea asta nu se schimbă în 24 de ore; În primul rând, cere-i iertare fostei tale soții. Ei i-ai greșit cel mai mult. Când vei înțelege asta poate viața ta se va schimba în bine și nu vei mai atrage atâtea belele; Singurul motiv pentru care îți ceri iertare este că librăriile refuză să mai lucreze cu tine. Niciun om normal și echilibrat nu ar fi spus așa ceva, indiferent de nervi sau frustrări. Să fii victima violenței și să vezi așa ceva… sau bărbatul de lângă tine să vadă așa ceva și să te bată… ce fac scuzele? Nimic… în mare pentru că sunt false”, au mai scris alți urmăritori de-ai actorului.

George Burcea formează din august 2020 un cuplu cu Viviana Sposub (24 de ani). Anterior, actorul a format timp de 4 ani și jumătate un cuplu cu Andreea Bălan (37 de ani), alături de care are două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani). Fosta pereche s-a căsătorit în august 2019 și s-a separat în martie 2020.

George joacă rolul lui Lurch în serialul „Wednesday”, produs de Netflix și regizat de celebrul Tim Burton (63 de ani). Serialul urmărește viața fiicei familiei Addams. Alături de George, în producție mai sunt distribuiți actrița Catherine Zeta-Jones (52 de ani), în rolul Morticiei, și actorul Luis Guzmán (65 de ani), în rolul lui Gomez. Wednesday va fi jucată de actrița Jenna Ortega (19 ani), iar filmările deja au început la Buftea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!