George Burcea, discurs instigator la violență împotriva femeilor. „Vă doresc capace în cap, asta meritați”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 noiembrie 2021, 11:04

George Burcea (33 de ani) a susținut recent un Live pe Instagram. În timpul acestuia, fiind ironizat pentru că gătește, actorul și-a ieșit din fire și a făcut o serie de declarații instigatoare la violență.

George Burcea, discurs instigator la violență împotriva femeilor. „Vă doresc capace în cap, asta meritați”

„Eu lupt cu voi, băi fetelor. Eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste în cuplu, iar voi mă jigniți că eu gătesc. Fetelor, sincer vă spun, vă doresc să aveți bărbați care, în momentul în care vin de la muncă, să vă ia la palme cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele”, a spus George Burcea pe Instagram.

George Burcea, discurs instigator la violență împotriva femeilor. „Vă doresc capace în cap, asta meritați”

„Vă doresc capace în cap, asta meritați. Se pare că unele femei asta merită, bro. În momentul în care vedeți un copil de 33 de ani care militează în apărarea femeilor voi îi spuneți: «Dar mă, dar gătește, e pămpălache». Păi, mai bine să vină bărbații să vă bată. Bărbați, bateți-le! Dacă nu e ciorba fierbinte sau mămăliga fierbinte, bateți-le, bro, că asta merită probabil”, a completat actorul.

Ulterior, George a devenit ținta unui val de reacții negative în mediul online. Mai mult decât atât, editura Hyperliteratura a retras de pe piață cea mai recentă carte a actorului, „Scrisoare către Ceaușescu”. După cele întâmplate, George Burcea și-a cerut public iertare.

„Doresc să-mi cer scuze în mod public pentru cele spuse în Live-ul de ieri, pe pagina mea de Instagram. Live-ul a avut ca subiect de discuție violența domestică. În urma unui val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacție de care îmi este foarte rușine. Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus, la furie, niște lucruri cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste nici mie și niciunei femei”, a scris George Burcea pe Instagram.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum a fost cuplul fotografiat

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Viviana Sposub și George Burcea. „Viviana este de neclintit”

De ce a dormit George Burcea două luni în fața blocului Vivianei Sposub

Este Viviana Sposub pregătită să devină mamă? Ce a spus vedeta TV despre sarcină

„Nu consider că femeile merită să fie agresate fizic sau verbal de partenerii lor, indiferent de situație. Înțeleg de ce este complet greșit ceea ce am spus și înțeleg că cele spuse de mine la furie nu au făcut altceva decât să contribuie la o gândire toxică și bolnavă. Îmi pare foarte rău și nu pot face altceva decât să îmi cer iertare, să mă educ mai mult pe acest subiect. Îmi asum valul de reacții negative. Ceea ce am spus este impardonabil și este normal ca oamenii să mă tragă la răspundere”, a continuat.

„Îmi asum responsabilitatea, îmi cer încă o dată scuze și îmi pare rău. Înțeleg durerea femeilor care trec prin violență și care protejează agresorii. Vreau să ajut, în niciun caz nu îmi doresc să fiu parte din problemă. Asta mi-am dorit dintotdeauna, să ajut, dar intenția nu justifică în niciun fel cuvintele pe care le-am folosit. Voi continua să lupt împotriva violenței domestice, iar, cu siguranță, greșeala pe care am făcut-o m-a determinat să înțeleg mai bine gravitatea acestui subiect”, a încheiat.

George Burcea, ținta unui val de reacții negative în mediul online

„Îți ceri scuze acum… doar pentru că ai avut ceva de pierdut în urma afirmațiilor tale. DEZGUSTĂTOR; Din păcate, nu ai făcut decât să întărești ceea ce Andreea a afirmat despre tine când a decis să vă separați! Păcat!; Nu vreau să știu cum reacționezi la nervi în viața reală. Probabil ieșirea asta a fost una blândă, comparativ cu pornirile pe care le ai fără public. Oribil”, au fost câteva dintre comentariile postării.

„A văzut că a început să-i fie retrasă cartea de la vânzare și acum încearcă să se scoată. Nope, mentalitatea asta nu se schimbă în 24 de ore; În primul rând, cere-i iertare fostei tale soții. Ei i-ai greșit cel mai mult. Când vei înțelege asta poate viața ta se va schimba în bine și nu vei mai atrage atâtea belele; Singurul motiv pentru care îți ceri iertare este că librăriile refuză să mai lucreze cu tine. Niciun om normal și echilibrat nu ar fi spus așa ceva, indiferent de nervi sau frustrări. Să fii victima violenței și să vezi așa ceva… sau bărbatul de lângă tine să vadă așa ceva și să te bată… ce fac scuzele? Nimic… în mare pentru că sunt false”, au mai scris alți urmăritori de-ai actorului.

George Burcea formează din august 2020 un cuplu cu Viviana Sposub (24 de ani). Anterior, actorul a format timp de 4 ani și jumătate un cuplu cu Andreea Bălan (37 de ani), alături de care are două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani). Fosta pereche s-a căsătorit în august 2019 și s-a separat în martie 2020.

George joacă rolul lui Lurch în serialul „Wednesday”, produs de Netflix și regizat de celebrul Tim Burton (63 de ani). Serialul urmărește viața fiicei familiei Addams. Alături de George, în producție mai sunt distribuiți actrița Catherine Zeta-Jones (52 de ani), în rolul Morticiei, și actorul Luis Guzmán (65 de ani), în rolul lui Gomez. Wednesday va fi jucată de actrița Jenna Ortega (19 ani), iar filmările deja au început la Buftea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!