Gabriela Firea, „albinuţa” lui Pandele

De Diana Sorescu, pe

Gabriela Firea şi Florentin Pandele, primarul din Voluntari, trăiesc de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste, pe care au oficializat-o în urmă cu doar câteva zile.

Evenimentul a stârnit numeroase speculaţii şi bârfe răutăcioase la adresa mirilor, deoarece nunta vine la doar 9 luni de la trecerea în nefiinţă a lui Răsvan Firea, fostul soţ al prezentatoarei Tv.

Florin, răspuns la rugăciunile Gabrielei 

După decesul prematur al fostului soţ, Gabi Firea a trecut printr-o perioadă înfiorătoare, în care a apelat la antidepresive şi somnifere pentru a putea face faţă. Prietene dragi i-au fost alături în tot acest timp, iar calvarul s-a spulberat ca prin farmec în august, atunci când l-a reîntâlnit pe Florin.

„Am avut o depresie cumplită (…). Am crezut că nu îmi voi reveni. Dar nu mi-am pierdut nicio secundă credinţa si mi-am purtat crucea, spun eu, cu deminitate. Cred că rugăciunile mi l-au scos în cale pe Florin şi nu am vrut să trăim în păcat”, a declarat Gabi Firea pentru Libertatea.

Mai mult decât atât, primarul din Voluntari a trecut printr-o probă de foc atunci când a cerut-o pe Gabriela de soţie, chiar de la Tudor, fiul ei. „Tudor a avut un cuvânt greu de spus, iar Tudor l-a ales pe Florin. Şi mama mea, la fel”, a mărturisit moderatoarea.
Decizia de a se căsători cu Florin are şi binecuvântarea fostului soţ, acesta rugând-o pe Gabriela să-şi refacă viaţa atunci când el nu va mai fi, pentru ca fiul lor, Tudor, să aibă parte de stabilitate şi ocrotire.
Întrebată de reporterii Libertatea cum se alintă unul pe celălalt, Gabi a răspuns:
„El îmi spune „albinuţa” pentru că muncesc toată ziua. Eu nu i-am găsit încă un alint… e Florin şi soţul meu…”.
Gabriela Firea (38 de ani) şi Florentin Pandele (49 de ani) şi-au unit destinele în faţa Domnului, într-o ceremonie decentă şi discretă, unde presa nu a avut acces, duminică, 12 septembrie, în preajma celor dragi.
Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro