Gabriel Cotabiță, internat de urgență în spital. Cum se simte acum artistul

De Unica.ro, pe

Gabriel Cotabiță (65 de ani) a fost recent internat de urgență în Spitalul Colentina din București. În timpul repetițiilor pentru un nou proiect muzical, artistului i s-a făcut rău, în cele din urmă fiind necesară intervenția medicilor. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile.

Gabriel Cotabiță, internat de urgență în spital. Cum se simte acum artistul

Potrivit Impact, Gabriel Cotabiță ar fi fost internat cu simptome de accident vascular tranzitoriu, însă acum se simte mai bine, urmând să fie externat. „Gabriel Cotabiță a ajuns la spital cu simptome de AVC, accident vascular cerebral tranzitoriu, cu recuperare totală. Se simte bine. Soția și fetele lui s-au speriat foarte tare. Sunt șanse ca mâine să fie externat, dacă lucrurile merg bine”, au precizat surse din cadrul Spitalului Colentina pentru Impact.

Gabriel Cotabiță, internat de urgență în spital. Cum se simte acum artistul

La începutul anului acesta, artistul a fost diagnosticat cu COVID-19 și internat în spital. „M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament”, a mărturisit artistul la vremea aceea.

Cu șase ani în urmă, în vara anului 2015, Gabriel Cotabiță a suferit un atac cerebral în urma căruia a fost în comă timp de o lună, având nevoie de o perioadă îndelungată de recuperare.

„Mi-a fost foarte greu luni de zile. Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo. Aveam momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate… și trebuia să fac ceva rapid. De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine”, povestea solistul în aprilie 2019 pentru WOWbiz.

„Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate. Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce în ce mai rare, iar după un an nu am mai avut nimic. Totul este acum perfect și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru în fiecare zi”, mai spunea atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, au aniversat 2 ani de mariaj. Cum s-a cunoscut perechea

Cristi Brancu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Știm clar acum câteva lucruri”

Cristina Ștefan, despre lupta pentru a deveni din nou mamă: „M-am rugat mult… mulți ani”

Ileana Badiu, despre lupta ei cu COVID-19: „Toată familia mea e bolnavă”

Gabriel Cotabiță are trei fiice din mariajul cu Ioana Nagy (63 de ani), Aela (39 de ani) și gemenele Eliza și Milena (33 de ani). În anul 2016, la finalul lunii septembrie, Gabriel Cotabiță și actuala lui parteneră de viață, Alina, s-au căsătorit civil. Câteva zile mai târziu, în octombrie 2016, perechea s-a cununat religios.

Artistul și soția lui nu-și doresc copii. „Nici nu se pune problema de un moștenitor. Alina nu-și dorește un copil”, declara în trecut solistul, potrivit Click!.

„Pot spune că sunt extrem de liniștit și fericit lângă Alina. Sunt uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine… Femeia asta a stat lângă mine în spital zi și noapte. Ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată bine”, mai mărturisea Gabriel Cotabiță în trecut, potrivit VIVA!

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!