Ileana Badiu, despre lupta ei cu COVID-19: „Toată familia mea e bolnavă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 octombrie 2021, 17:56

Ileana Badiu (47 de ani) și toți membrii familiei sale au COVID-19. Actrița și partenerul ei de viață, Conf. Univ. Dr. Cătălin Badiu, formează un cuplu de 18 ani, dintre care 13 sunt de mariaj. 

Ileana și Cătălin s-au cunoscut când bărbatul era în ultimul an de medicină, iar azi, Cătălin conduce secția de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Municipal. Timp de 11 ani, Cătălin s-a pregătit profesional în Germania. Cuplul are un fiu, Sasha, în vârstă de 12 ani.

Ileana Badiu, despre lupta ei cu COVID-19: „Toată familia mea e bolnavă”

„Viața în cuplu este un parteneriat pe termen lung, Doamne-ajută. Un parteneriat implică și renunțări sau reguli, respectarea celuilalt sau a dorințelor celuilalt. Ca o relație să fie de succes și ca o relație să fie echilibrată pe termen lung, ambii parteneri trebuie să înțeleagă că și sacrificiile sunt implicate. Dar nu trebuie să le privească ca fiind sacrificii”, mărturisea actrița în octombrie 2020.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Soțul Ilenei Badiu se confruntă cu o serie de probleme de sănătate

Ileana Badiu și soțul ei, 11 ani de relație din 17 la distanță: „Mi-am asumat treaba asta”

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, au aniversat 2 ani de mariaj. Cum s-a cunoscut perechea

„În momentul acesta, toată familia mea e bolnavă, așa că trebuie să am grijă de toți”, a povestit Ileana recent în mediul online. Întreaga familie a luat COVID-19 de la Sasha, care a intrat la școală în contact cu un coleg care contractase virusul SARS-CoV-2. În afara fiului actriței, toți ceilalți membri ai familiei sunt vaccinați.

La scurt timp după ce Sasha s-a contaminat, familia a ieșit la masă, bunicile în vârstă de 75 și 83 de ani contractând virusul. „În mai puțin de 48 de ore toată lumea a început să manifeste simptome”, a mai povestit actrița. Inițial, Ileana și soțul ei au fost testați negativ, ulterior testele ieșind pozitive.

„Dacă mama și soacra nu se vaccinau, cred că înnebuneam. (…) Noi ne-am testat PCR, bunicile ambele sunt bolnave, dar duc pe picioare febra de 40 de grade”, a mai spus Ileana.

„Mi se pare o măsură absolut imbecilă. Noi am ieșit negativi, suntem vaccinați și testul PCR a ieșit negativ, numai că incubația e diferită. Conform legii, care este ceva absolut de speriat, suntem liberi să circulăm. Eu pot să fiu liniștită purtătoare și să îmbolnăvesc pe cineva”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!