Gabi Firea pofteşte la plăcinte cu brânză în miez de noapte

Ultimul update Luni, 28 octombrie 2019, 14:00

Însărcinată în 6 luni, îndrăgita jurnalistă Gabi Firea are pofte, iar soţul său nu stă prea mult pe gânduri până să i le îndeplinească. Invitată pe platoul Acces Direct pentru a povesti despre noua emisiune pe care Gabi o va prezenta la Antena 1,
Simona a arătat în exclusivitate imagini cu Florentin Pandele în bucătărie, iar Gabi a adus şi o tavă din minunata plăcintă numită chiar Simona. Din  5 februarie, de la ora 13:30, Gabi va sărbători fiecare duminică cu zâmbetul pe buze, într-o atmosferă caldă, alături de familie şi prieteni.

Invitată în emisiunea bunei sale prietene, Simona Gherghe, Gabi Firea le-a povestit telespectatorilor cum cu o zi înainte a poftit la plăcinte cu brânză, iar soţul său nu a stat pe gânduri prea mult pentru a-i îndeplini pofta soţiei sale. Imediat ce au ajuns acasă, Gabi şi Florentin Pandele s-au instalat în bucătarie şi s-au apucat de treabă. Sub atenta supraveghere a soţiei, în miez de noapte, primarul din Voluntari a pregătit vestitele plăcinte moldoveneşti poale-n brâu, pe care le-au intitulat chiar Simona.
De duminică, Gabi Firea va îndulci toate duminicile telespectatorilor Antena 1, aducând veselia  şi optimismul în casele românilor, într-o atmosferă caldă, alături de familie şi prieteni dragi. Gabi Firea Show, emisiune difuzată duminică, 5 februarie, de la 13.30, va oferi celor de acasă momente de calitate petrecute în compania unor oameni deosebiţi, muzică, teatru, dans şi mai ales posibilitatea de a omagia o personalitate îndrăgită, un om special care face cinste românilor.
Şi pentru ca toţi telespectatorii să se poată bucura de gustoasa plăcintă pregătită de Gabi şi Florentin, primarul din Voluntari a postat pe pagina sa de Facebook reţeta.
Iată reţeta delicioaselor plăcinte: „3 pachete brânză de vaci, 1 calup mediu telemea vacă nesărată dată pe răzătoarea mare, 4 oua, 4 fiole esenţă de rom, o lămâie rasă pe răzătoarea mică, un pumn de stafide, 3 linguri de smântână, 12 linguri de zahăr. Se înglobează toate acestea (ouăle sunt bătute împreuna cu zahărul). Am folosit foaie de placinta gata făcută, din comerţ, pentru că ne grabeam (mai exact două: una direct pe tavă, alta deasupra compoziţiei). Am înţepat cu o scobitoare foaia de deasupra şi am uns-o cu gălbenuş de ou (bătut), de aceea a ieşit aşa galbenă :)” a povestit Florentin pe pagina sa de facebook.

Dacă vrei și tu ceva bun, trebuie să încerci și această rețetă de placinta cu branza de vaci!
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!