Gabi Bădălău își cere scuze pentru jignirile la adresa fostei soții și soacre

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 august 2022, 18:44

Gabi Bădălău a reacționat în mediul online după ce Claudia Pătrășcanu a publicat pe Instagram o convorbire telefonică în timpul căreia le jignește atât pe ea, cât și pe mama ei. Afaceristul se află în vacanță în Spania alături de fiii lui și ai solistei, Gabriel și Nicholas, precum și alături de întreaga lui familie.

Gabi Bădălău își cere scuze pentru jignirile la adresa fostei soții și soacre

„Fosta mea soție a postat pe rețelele de socializare un mesaj vocal nu tocmai frumos, pe care l-am trimis eu și pentru care îmi cer scuze. Mesaj trimis după ce am aflat că mi-a pus în casa mea și a părinților dispozitive de înregistrare și pe care le trimite la presă după mail-uri anonime, după zeci de înjurături, blesteme, plângeri la poliție. Și toate astea fără motiv, doar pentru că vrea bani din ce în ce mai mulți. Menționez faptul că de față cu copiii nu am avut niciodată un astfel de limbaj. Ei o pot suna pe mama lor la orice oră își doresc atunci când sunt în vacanță la mine”, a scris Gabi Bădălău în mediul online.

În dreptul postării proprii, Claudia a scris că Gabi refuză să-i lase pe fiii lor să vorbească în privat la telefon cu ea, dar și că familia lui i-ar încuraja pe cei mici să-i spună că este „urâtă” și „cea mai rea mamă”, dar și să-i arate semne obscene.

„Este inuman ca o mamă să își folosească proprii copii pentru interesele proprii materiale sau media, pentru că ea asta face de 3 ani. Zice una, face alta. S-a dovedit timp de 3 ani că provoacă contexte și că a fost capabilă să își folosească proprii copii punându-le reportofon și microfoane în hăinuțe și bagaje. Această „mamă perfectă” care nu ratează din lipsă de ocupație să pună în practică planuri diabolice folosindu-și proprii copii. Când nu se ceartă pentru bani, se ceartă pentru câini. Îți dau și câine și bani și libertate. Tot ce vreau în schimb este liniște alături de copiii care sunt și ai mei. Tot ce face arată cât este de perversă și periculoasă pentru proprii copii în primul rând!”, a mai scris Gabi Bădălău.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Claudia Pătrășcanu spune că mama lui Gabi Bădălău a insistat ca afaceristul să o dea afară

Citește și: Claudia Pătrășcanu, amenințată de Gabi Bădălău: „Nu mi-e frică de nimeni și de nimic”

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, schimb dur de replici la telefon. Fiii cuplului sunt în vacanță în Spania cu familia afaceristului

Citește și: Claudia Pătrășcanu, primele imagini cu apartamentul din Constanța

„Vreau să divorțez cât mai repede, nu vreau să îi iau copiii. Vreau să rămânem în relații cât mai bune și să ne creștem băieții în pace și armonie. Nu vreau să-i fac niciun rău, vreau doar să respectăm hotărârea și să terminăm tot circul ăsta. Ea e mama copiilor mei și din respect pentru acest aspect niciodată nu o să fac ce face ea. Și eu sunt tată și îmi iubesc copiii”, a încheiat afaceristul.

Pătrășcanu și Bădălău s-au separat în vara anului 2019, după 4 ani și jumătate de căsnicie. Divorțul încă nu s-a pronunțat. Fostul cuplu luptă în instanță pentru stabilirea custodiei fiilor lor.

Gabi Bădălău Claudia Pătrășcanu

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!