Claudia Pătrășcanu, amenințată de Gabi Bădălău: „Nu mi-e frică de nimeni și de nimic”

De Unica.ro, pe

Claudia Pătrășcanu (43 de ani) și Gabi Bădălău (34 de ani) s-au separat în vara anului 2019, după 4 ani și jumătate de căsnicie. Fostul cuplu are doi fii, Gabriel (7 ani) și Nicholas (5 ani). De curând, solista a declarat că afaceristul a amenințat-o.

Claudia Pătrășcanu, amenințată de Gabi Bădălău: „Nu mi-e frică de nimeni și de nimic”

„Lui, cum nu-i convine ceva și îl deranjează adevărul, deși adevărul ține de acțiunile lui, începe să turuie ca să nu tacă, să amenințe, crezând că mă sperie. A trecut de la amenințarea că-mi ia copiii, că el este cel mai în măsură să le dea educația potrivită, la amenințarea că vorbește el cu iubita lui să mă potolească puțin prin presă. Citez: «Știi bine că iubita mea e smardoaică și o știe toată țara. Așa că stai cuminte și vezi ce faci». Adică că o pune el pe iubita lui să mă bată dacă nu mă potolesc, cu tot felul de dovezi”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Click!.

De la începutul anului 2021, Gabi Bădălău formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu (40 de ani). Afaceristul și modelul s-au despărțit în aprilie 2022, după aproape 1 an și jumătate de relație. Perechea s-ar fi împăcat.

„Păi, eu nu m-am certat nici măcar cu fosta lui amantă, cea din timpul căsniciei, și n-am avut nimic de împărțit cu nimeni, pentru că, de fapt și de drept, toată lumea s-a convins de el. Chiar și propria lui familie, dar familia își apără numele și implicit feciorul. (…) PS: Nu mi-e frică de nimeni și de nimic. L-aș sfătui să cântărească mai bine situația și să realizeze că o amenință cu bătaia pe MAMA COPIILOR LUI”, a mai declarat solista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gina Pistol, despre problemele din timpul sarcinii: „O lună de zile am stat la pat”

Claudia Pătrășcanu, amenințată de Gabi Bădălău: „Nu mi-e frică de nimeni și de nimic”

Mădălina Ghenea, strălucitoare la Festivalul de Film de la Cannes 2022

Se va căsători Laurențiu Reghecampf cu iubita lui, Corina? Cuplul are împreună un fiu, Liam

În mai 2022, Gabi Bădălău a spus ce relație are cu solista la aproape 3 ani de la despărțire.

„E foarte defectuoasă. E o fire foarte conflictuală. Nu înțeleg, sunt uimit și șocat de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocaților. Nu înțeleg răutatea pe care o are asupra mea de a mă decădea din drepturi, de a mă omorî mai are să zică. Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal, inclusiv duminică, când am avut un eveniment în familie (n.red.: nunta surorii lui, Sabina), a sunat la 112 pentru o prostie. Sunt obișnuit cu plângerile Claudiei. Că nu duc copiii acasă, cu toate că aveam un acord să aduc copiii luni”, a declarat Gabi Bădălău la „Xtra Night Show”, potrivit Spynews.

„Claudia e bipolară. Are dublă personalitate. Încerc să fiu foarte civilizat și foarte diplomat cu ea. Eu am formulat o cerere, o tranzacție, la începutul dosarului. Tot spune că nu-i dau divorțul, de parcă ar fi un obiect, am făcut acea tranzacție care era în avantajul său și al copiilor, dar nu a acceptat-o”, a completat.

Claudia Pătrășcanu: „Mă ține legată de el!”

„Nu vrea să-mi dea drumul. Acum, când vede că sunt bine, că sunt liniștită și mai sunt și al naibii de frumoasă, normal că este invidios. Normal că mă ține legată de el! De ce mi-ar da drumul? Atâta timp cât mă ții într-un divorț trei ani, doar pentru că nu vrei să mi-l dai… Și eu am înțeles de ce nu vrea el să-mi dea divorțul, pentru că tot mai speră lucruri de întoarcere și de împăcare în viața asta”, declara artista la începutul lunii mai, pentru CANCAN.

„Vedem cu toții ce se întâmplă. El nu vrea să divorțeze, dacă el nu este fericit, nimeni nu mai trebuie să fie fericit. Nici eu să nu fiu fericită. Aici nu mai este vorba despre custodie și despre copii. Pentru că faptele lui au dovedit asta. La el este doar invidia acum. Și de-aia vrea să mă chinuie. Să cheltui toți banii… Tot ce muncesc, cheltuiesc”, a mai spus.

În cadrul aceluiași interviu, solista a dezvăluit că fosta ei soacră i-a spus mamei sale că afaceristul nu-i va da niciodată divorțul.

„El nu a vrut niciodată asta. (…) Mama lui i-a spus mamei mele că niciodată în viața asta nu o să primesc divorțul de la Gabi. Că Gabi nu are femeie de lăsat. Și atunci eu pot să spun că, dacă s-a ajuns cu procesul până aici, e din cauza lui!”, a explicat Claudia.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!