Fuego a dezvăluit cum a slăbit atât de mult

De Unica.ro pe

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a povestit cum a reușit să slăbească atât de mult într-o perioadă scurtă de timp.

El a explicat că a reușit să dea jos 18 kilograme într-o lună abia după ce și-a schimbat stilul de viață, potrivit OK Magazine. „Nu a fost vreun secret major, nu am făcut intervenţii de nici un fel şi nu am luat alte substanţe”, a zis el. „De unul singur, într-o zi, am zis că e prea mult şi că trebuie neapărat să fac ceva în acest sens. Am dat jos 18 kilograme într-o lună şi ceva, iar de atunci încerc să mă menţin”.

Fuego a mai spus: „Pe scurt, atunci, când am fost dur şi strict, am mâncat mult mai puţin, am renunţat complet la pâine, dulciuri, fructe, cu excepţia celor de pădure şi a merelor verzi, la făinoase, grăsimi! Cred că şi acesta e unul din factorii pentru care-am slăbit atât de mult, uşor, într-un timp atât de scurt. Nu am ţinut diete, decât două-trei zile, după care am renunţat! Deci acest capitol, al programelor, al dietelor, îmi e destul de străin”.

Cum arată însă meniul zilnic, cu aproximație, al artistului? „În fiecare zi mănânc brânză de vaci, mere verzi, la capitolul de gustări, mănânc carne şi salată, o supă sau o ciorbă, fără pâine şi cât mai puţin grase”, a povestit. „Sunt zile cu peşte, iar altele în care cantitatea e mult mai mică. Sunt şi zile în care-mi fac de cap şi mânânc şi dulciuri”.

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO