Fostul iubit al Alessiei, acuzații la adresa artistei: „Ea nu e nimeni”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 februarie 2021, 12:56

Solista Alessia (36 de ani), pe numele ei real Elena Baboia, a cerut un ordin de protecție împotriva iubitului ei. La începutul anului trecut, însă, la scurt timp de la anunțul că s-au despărțit, Alessia și partenerul ei își mai dădeau o șansă.

Prima ruptură dintre cei doi ar fi avut loc chiar după botezul fiului lor Alvin. Recent, despre fosta relație, cântăreața a mărturisit: „Nu ne mai înțelegeam de mult timp. Au fost două ordine de protecție.

Fostul iubit al Alessiei, acuzații la adresa artistei: „Ea nu e nimeni”

Unul de cinci zile și unul de trei luni. Eu încă fac terapie la psiholog. Am fost și cu copilul la psiholog. Părinții lui sunt principalii vinovați pentru tot ce s-a întâmplat în relația noastră. S-au băgat în familia noastră aproape de la început”.

Fostul iubit al Alessiei, acuzații la adresa artistei: „Ea nu e nimeni”

Ulterior acestor declarații, fostul partener de viață al solistei a răspuns: „Niciodată eu nu sunt agresiv. Nu am de ce să fiu agresiv! Relația s-a stricat din cauza educației ei. Ea s-a băgat în relația cu părinții mei! (…)

Dacă nu o cunoșteam pe ea eram milionar. Ea nu are ce imagine să-și protejeze, ea nu e nimeni. Ea e doar o fată care a mai apărut la TV și a mai avut un clip acum 10 ani. Ea nu e nimeni!”.

Apoi, Alessia a răspuns la Antena Stars: „Te rog să te uiți în urmă și să numeri clipurile mele, aparițiile și piesele mele pe care le-am scos înainte de relația cu el și după relația cu el!”.

Alessia a declarat că fostul ei partener ar fi violent. În prezent, solista, care locuia în București, s-a mutat cu fiul ei în Constanța, orașul în care s-a născut. Pentru Antena Stars, însă, bărbatul a spus:

„Nu a plecat din cauza mea, a fost dorința ei. Suntem într-un proces care nu ne convine niciunuia. Suntem în proces pentru custodie, dar nu am primit niciun termen. A greșit Alessia. A făcut ceva ce nu trebuia făcut. Legile din România sunt făcute pentru a le apăra pe femei.

Am primit ordin de protecție pentru cinci zile, dar eu nici nu eram acolo când s-a întâmplat acțiunea. Fiecare are versiunea lui, de aceea suntem și în proces. Nu există nicio relație între noi acum. Vorbim doar când e să văd copilul și atât”.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Fosta soție a lui What’s Up, Simina Costea, a vorbit despre noua ei relație

Care a fost primul job al lui Pepe? „Niciodată nu mi-a fost rușine”

În ultima lună de sarcină, Monica Roșu a dezvăluit numele fiicei sale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!