Fosta soție a lui What’s Up, Simina Costea, a vorbit despre noua ei relație

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 februarie 2021, 17:10

În vara anului 2019, cântărețul What’s Up, pe numele său real Marius Ivancea (30 de ani), a anunțat oficial despărțirea de soția lui, Simina Costea (30 de ani), după trei ani de căsnicie și nouă de relație.

Fosta soție a lui What’s Up, Simina Costea, a vorbit despre noua ei relație

Recent, Simina a vorbit despre actuala ei relație, prima de după divorțul din 2019. „O să aflați mai multe detalii despre relație, despre cât de nouă este sau nu este. Vă dați seama că nu are o săptămână și m-am gândit să vorbesc despre ea, dar pregătit nu știu dacă ești tot timpul.

Cred că poate ești din nou ok să ai curaj să treci mai departe. Să faci cumva să înțelegi că iubirea pleacă din tine și că trebuie să fii ok cu tine ca să poți să-i iubești pe cei din jurul tău.

Fosta soție a lui What’s Up, Simina Costea, a vorbit despre noua ei relație

Cred că eu am ajuns în punctul în care mi-am dat seama că merit și că pot să obțin tot ce-mi doresc eu. Cumva, iubindu-mă pe mine, am încercat să deschid porțile să iubesc și pe altcineva”, a spus Simina pentru Vorbește Lumea.

Cum s-au cunoscut Simina și iubitul ei?

„Ne-am cunoscut într-un mediu legat de muncă. În momentul de față plănuim să facem un proiect împreună, un proiect care de data asta, culmea, nu este legat de muzică.

A plecat de la o colecție de haine care va fi lansată în vreo trei săptămâni. Acest proiect pe care-l demarăm împreună ne-a apropiat tot mai mult și am ajuns în punctul ăsta”, a mai spus Simina.

„A debutat ca o relație familială. Familiile noastre se cunosc de când eram mici. A fost o relație mai mult familială, adică prieteni de familie care s-au reunit. Din chestia asta am ajuns aici”, a adăugat.

De ce s-au despărțit What’s Up și Simina?

„Din iubire, lucrurile s-au transformat în muncă. Ajungeam acasă, vorbeam despre muncă. Ne-am iubit mult, de-aia ne-am și căsătorit, visam să facem copii.

Era un soi de obișnuință, dispăruse cumva magia aia. Ne certam din orice. Vorbeam numai despre lansări, despre muncă, dispăruse dragostea.

Nu sunt nici primul, nici ultimul. Îi doresc tot binele din lume. E fată deșteaptă, își va găsi drumul, așa cum o voi face și eu”, declarat artistul în 2019, potrivit Wowbiz.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Fiica cea mică a Annei Kounikova și a lui Enrique Iglesias a împlinit un an! Ce frumoasă este Mary

Kelly Rowland a născut al doilea copil! Prima imagine cu bebelușul

Numele lui Meghan Markle, scos de pe certificatul de naștere al fiului ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!