Fiul lui Donald Trump, Barron, infectat cu noul coronavirus: „Este un adolescent puternic”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 23:25

Melania Trump (50 de ani) a dezvăluit că fiul ei și al lui Donald Trump (74 de ani), Barron (14 ani), a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Deși analizele inițiale ale adolescentului spuneau că nu a contractat virusul, Melania a mărturisit că „frica ei a devenit realitate” când fiul său a fost testat a doua oară.

Fiul lui Donald Trump, Barron, infectat cu noul coronavirus: „Este un adolescent puternic”

„Din fericire, este un adolescent puternic și nu a afișat niciun simptom”, a declarat fostul model, completând că se simte recunoscătoare că ea și Donald nu au fost bolnavi în același timp cu fiul lor, ca să poată avea „grijă unii de ceilalți”. În prezent, Barron este vindecat.

Melania, Donald și Barron TrumpIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 3)

„Am fost foarte norocoasă că diagnosticul meu a venit la pachet cu simptome slabe, deși m-au lovit toate în același timp și a părut un carusel de simptome în zilele ce au urmat”, a mai explicat. A continuat prina dezvălui că noul coronavirus i-a adus „dureri în întreg corpul, dureri de cap și tuse” și că s-a simțit „extrem de obosită în cea mai mare parte din timp”. În prezent, Melania este vindecată.

Spre deosebire de Melania, care a fost tratată acasă, Donald a fost transportat la centrul medical Walter Reed. „Recuperarea după o boală îți dă timp de reflecție. Când soțul meu a fost transportat la clinică doar ca precauție, am petrecut mare parte din timp reflectând asupra familiei mele”, a spus.

„M-am gândit și la sutele de mii de oameni din întreaga noastră țară care au fost afectați din cauza acestei boli care ne poate infecta pe toți. Trăim vremuri fără precedent, iar cu alegerile apropiindu-se, a fost ușor să cădem pradă energiilor negative”, a continuat.

După ce a încurajat americanii să se spele pe mâini și să se distanțeze social, prima doamnă a Statelor Unite a conchis: „Deși suntem departe unii de ceilalți, suntem în asta împreună”.

Foto: Instagram

Citește și:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, prima apariție TV după zvonurile că vedeta a fost bătută

Meghan Markle este însărcinată? Cele mai recente imagini cu ducesa de Sussex

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!