Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 17 ani! Mesajul prezentatorului TV pentru Ianca

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 09:31

Din primul și singurul său mariaj, Răzvan Simion (40 de ani) are doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor. Pe 14 august, fiica prezentatorului TV a împlinit 17 ani. În prezent, copiii lui Răzvan locuiesc cu mama lor, Diana, în Timișoara.

„Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pentru că nu are prietenii pe aici și nici toate ustensilele cu care se dă. Strânge bani de motor acum”, mărturisea Răzvan în aprilie 2021, în podcastul lui Mihai Bobonete, DA BRAVO!.

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 17 ani! Mesajul prezentatorului TV pentru Ianca

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 17 ani! Mesajul prezentatorului TV pentru Ianca

Cu ocazia aniversării Iancăi, în dreptul unei fotografii în care apare alături de ea, Răzvan a scris în mediul online: „Minunea mea de 17 ani… La mulți ani, picătura mea de sânge!”. În secțiunea de comentarii a postării, Ianca a scris: „Mulțumesc, tati. Te iubesc 👼🏼💘”.

„Minune de domnișoară! La mulți ani, Ianca! ❤️❤️❤️”, a comentat Teo Trandafir. „Să fie sănătoasă și norocoasă! Ce ne-au crescut ăia micii, Răzvane… 😍🤗 E atât de frumoasă…”, a comentat și Mihaela Rădulescu. Prezentatorul i-a răspuns: „Așa se numără, nostalgic, trecerea noastră pe acest Pământ. La mulți ani, leilor Ayan și Mihaela!”.

Citește și:

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1

Răzvan Simion s-a testat de două ori pentru coronavirus. Cum se simte?

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

Ianca a devenit din ce în ce mai activă pe Instagram, unde are acum 13,2 mii de urmăritori. Fiica prezentatorului are o relație foarte apropiată cu noua lui iubită. În martie 2021, pe pagina ei de Instagram, Ianca a publicat la Story o fotografie alături de partenera tatălui ei. Tot atunci a fost confirmată pentru prima dată identitatea acesteia.

Răzvan formează de mai bine de un an un cuplu cu Daliana Răducanu (30 de ani), arhitect și designer de interior. Tânăra a făcut parte din echipa emisiunii TV Visuri la Cheie, însă de câțiva ani are propriul business.

Moderatorul TV a publicat pe Instagram primele imagini cu Daliana în mai 2021. Fotografiile au fost surprinse la nunta lui Dani Oțil (40 de ani) cu modelul Gabriela Prisăcariu (28 de ani). În dreptul imaginilor, Răzvan a scris: „Găsește pe cineva care..”.

În prima fotografie apar doar Răzvan și Daliana, iar în cea de-a doua, perechea are alături un alt cuplu. Prezentatorul TV a dezactivat comentariile postării. Până acum, Daliana și moderatorul au fost destul de discreți în privința relației lor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!