Fiica lui Paul Walker a împlinit 20 de ani. Cum arată Meadow la cinci ani de la moartea actorului

De Oana Savin pe
Fiica lui Paul Walker a împlinit 20 de ani, la cinci ani de la tragica moarte a tatălui său. Meadow Rain Walker a lăsat în urmă adolescența și a marcat noua etapă a vieții cu o felie de tort de ciocolată.

Tânăra lucrează în prezent ca model și preferă, în general, să stea departe de rețelele de socializare. Dar de această dată, a ales să împărtășească momentul cu prietenii săi virtuali.

Meadow a postat o fotografie în care apare ținând în mâini o felie de tort de ciocolată pe care erau așezate două lumânări ce reprezentau noua sa vârstă: 20.

În trecut tânăra se folosea de pagina sa de Instagram pentru a posta tributuri tatălui ei, care a decedat într-un accident de mașină, în noiembrie 2013.


După moartea lui Paul Walker, Meadow a fost crescută de mama sa, Rebecca Soteros.

Familia actorului a dezvăluit cât de mult îi plăcea acestuia să fie tatăl lui Meadow, în documentarul „I Am Paul Walker”, lanat în luna august a acestui an.

Era atât de mândru de ea”, a afirmat Cody, fratele lui Paul.

În ziua în care actorul și-a pierdut viața, el a dus-o pe Meadow la un mic dejun tată-fiică și au plănuit să decoreze împreună bradul de Crăciun în acea după-amiază.

Dar, Paul Walker a fost ucis în aceeași zi în momentul în care mașina în care se afla a intrat într-un stâlp și a explodat.

Cum arată Meadow Walker la 20 de ani

Meadow a devenit o tânără frumoasă, apreciată în lumea modei. Cu părul șaten deschis, ochi albaștri și un trup de invidiat, fata seamănă izbitor de tare cu celebrul său tată.

 

View this post on Instagram

 

Back in action

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Angus T. Jones, simpaticul băiețel din „Two And A Half Men”

Citește și: Justin Bieber și-a făcut o schimbare radicală de look FOTO

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro