EXCLUSIV Feli a dezvăluit numele fetiței sale: „Așa am simțit să o numesc”

De Oana Savin pe
Feli Donose a dezvăluit, miercuri, numele pe care fetița sa îl va purta. Bebelușa se va numi Nora Luna, nume pe care artista și l-a dorit întotdeauna pentru prima ei fetiță.

Ne-am gândit la nume, eu îl aveam de mică. De mică am visat ca pe fetița mea să o cheme Luna. Cumva și influențată de desenele Sailor Moon, ea avea o pisică pe care o chema Luna. Mi se pare un nume special. E un fel de nume mordern și căutat. Așa am simțit să o numesc. Și Cătălin rezona și nu cu Luna. Dar a spus „dacă tu așa ai visat de mică, nu pot să îți iau bucuria asta, atunci o va chema Luna”. Așa că o va chema Nora Luna”, a declarat Feli pentru Unica.

Cântăreața va naște la sfârșitul lunii noiembrie și spune că se simte foarte bine, că se simte „mai frumoasă ca oricând”.

Citește și: EXCLUSIV: FELI, însărcinată, în UNICA de august!

Mă simt foarte bine. Am trecut de perioada de trei luni când m-am simțit nebună și neînțeleasă. Mi se pare că înfloresc și mă simt frumoasă, mai frumoasă ca niciodată. Mi se pare că nu am fost nicodată atât de senină”, a afirmat ea.

Cât despre părțile mai puțin plăcute ale acestor luni, spune că sunt cele comune, pe care le întâlnești la orice femeie însărcinată: amețeli și greață.

Mai e și starea emoțională care vine pe valuri”, a completat Feli.

Feli și iubitul ei, Cătălin, s-au cunoscut anul trecut la o nuntă și a fost dragoste la prima vedere, iar după câteva luni au aflat că vor deveni părinți. Artista nu se gândea că va deveni mamă, ba chiar se gândea că va adopta o fetiță.

Citește și: Feli Donose, despre sarcină: “Nașterea este una dintre cele mai mari frici din viața mea”

Mi-am dorit-o de mică, dar nu mă așteptam să vină chiar din pântecul meu. Totul s-a întâmplat atât de repede”, a mai spus cântăreața.

 

Feli a vorbit și despre nunta cu iubitul ei, Cătălin.

Nu ne-am gândit la nuntă. Noi vrem să ne căsătorim când simțim și nu pentru că ne „strânge” o tradiție. Probabil că la un moment dat ne vom căsători și noi. Vrem să vină din suflet, nu să o facem că trebuie”, a explicat ea.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO