Familia partenerei lui Cătălin Botezatu, fără căldură şi lumină

De Unica.ro, pe

În timpul repetiţiilor pentru „Dansez pentru tine”, Cătălin Botezatu a asistat la o scenă care l-a cutremurat. Sosită la Bucureşti pentru a o întâlni, mama Liubei a început…
… să plângă povestindu-i că tocmai ce le-a fost sistată alimentarea cu căldură şi lumină.
 
Din pricina datoriilor neachitate, mama Nadejda, fiica Ana şi fratele Liubei stau acum în condiţii aproape inumane. Auzind veştile, Liuba a început să plângă în hohote şi a scos din portofel ultimii lei moldoveneşti pe care îi avea şi i-a dat rudelor sale. Din păcate, ultimii bani nu au fost de ajuns pentru a achita datoriile şi a-i ştii măcar liniştiţi cât timp ea concurează la Pro TV.

Liuba se roagă să treacă cu bine de duelul de vinerea aceasta, când va trebui să danseze alături de Cătălin Botezatu Passo Doble, stilul Michael Jackson şi Tango argentinian. Fără să aibă genunchiul vindecat, lovit la mâna dreaptă şi epuizat din cauza antrenamentelor, Cătălin Botezatu nu renunţă la luptă şi merge cu dedicare înainte în competiţia visurilor, pentru că îşi doreşte să schimbe în bine viitorul Liubei şi al familiei ei.

 Telespectatorii care cred în visul lor şi vor ca el să meargă mai departe, pot trimite sms la 1276 cu textul Cătălin sau pot suna din ţară sau din străinătate la 0900 760 606. Liuba Savitchi duce în fiecare zi o luptă continuă pentru o viaţă decentă alături de familia ei.

Casa în care locuieşte împreună cu fetiţa ei, cu mama şi cu fratele ei, a trecut printr-un incendiu dezastruos în urmă cu doi ani. În acel incendiu a murit mătuşa Liubei şi au pierdut tot ce aveau. Liubei i-a fost atunci foarte greu să o ia de la capăt, să refacă casa având doar ajutorul mamei care este pensionară, fratele ei, Dumitru, fiind bolnav de schizofrenie, iar ea având de crescut singură o fetiţă.
 
Liuba vrea să îşi ajute întreaga familie, pentru că se descurcă cu greu din pensia mamei şi din ce mai câştigă ea dansând, banii nu le ajung pentru întreţinerea casei, pentru a-i asigura lui Dumitru tratamentele necesare şi pentru a-şi întreţine fetiţa.
 
Fratele Liubei, Dumitru, în vârstă de 29 de ani, s-a îmbolnăvit la vărsta de 20 de ani şi a fost diagnosticat cu schizofrenie. Liuba ar vrea să îşi ajute şi fratele să beneficieze de un tratament adecvat, într-un loc unde să se ocupe cineva de specialitate de el.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!