Exclusiv. Ce a aflat Gina Pistol despre Smiley în izolare

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 31 mai 2020, 19:27

Gina Pistol apare în premieră pe coperta revistei Unica, ediția de iunie.

Frumoasa vedetă de televiziune a dezvăluit, în exclusivitate pentru Unica, detalii inedite despre relația ei de cuplu cu Smiley.

Gina Pistol (38 ani) și Smiley (36) formează, în momentul de față, unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, dar până acum au decis să-și păstreze viața intimă doar pentru ei, departe de ochii lumii. Nu cu mult timp în urmă, Smiley și Gina și-au făcut relația publică pe rețelele de socializare.

Exclusiv. Ce a aflat Gina Pistol despre Smiley în izolareIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Citeşte şi: Exclusiv. Gina Pistol, primele declarații despre relația cu Smiley. Detalii intime din viața celui mai iubit cuplu din România

În contextul pandemiei de coronavirus, cei doi au profitat de perioada izolării pentru a petrece mai mult timp unul cu celălalt și s-au bucurat de lucrurile mărunte, simple din viață, care le lipsesc în mod normal din pricina programului încărcat pe care îl au.

„Pentru mine a fost o perioadă aglomerată, în care m-am ocupat foarte mult de casă. A trebuit să fiu și gospodină, să spăl, să fac curat, să fac de mâncare, dar în același timp să fiu și divă în live-uri sau pe Instagram”, a dezvăluit Gina Pistol.

Cât despre partenerul său, vedeta susține că a descoperit o latură neștiută a lui.

„În perioada asta am putut să ne petrecem mai mult timp împreună, pentru că de obicei eu sunt prinsă cu filmările, iar el, cu concertele sau cu munca de studio. Am făcut mișcare, am ascultat muzică, ba, mai mult, m-a ajutat și la gătit și la curățenie. Cred că asta am descoperit la el, că se poate implica în câteva dintre treburile casei, pentru că o parte dintre ele consider că sunt pentru mine. La un spălat de vase sau ajutor la gătit se pricepe foarte bine”, a mai spus Gina Pistol.

Citeşte şi: Gina Pistol, așa cum Smiley nu a mai văzut-o niciodată

Într-o perioadă dificilă și stresantă cum a fost izolarea, în care multe relații s-au destrămat, legătura dintre Smiley și Gina nu a avut de suferit, ci din contră, s-a strâns mai tare, cei doi devenind un cuplu și mai puternic.

„În modul în care obișnuiam să ne trăim viața, interacțiunile cu partenerul erau de obicei destul de limitate: seara când ajungeai acasă schimbai două vorbe și te băgai în pat, mai petreceai câteva minute dimineața la cafea și cam asta era tot. Mai rămânea weekendul și vreo două vacanțe. Relația noastră nu simt că s-a schimbat în vreun fel, suntem așa cum eram și înainte, doar că în perioada asta am avut timp să ne bucurăm mai mult unul de altul, să stăm la un pahar de vin, să vorbim despre toate cele ș.a.m.d.”, a mai mărturisit vedeta în interviul acordat în exclusivitate revistei Unica.

Citește interviul integral în ediția din iunie a revistei Unica. Revista a aparut pe piață marți, 26 mai 2020, la toate punctele de difuzare a presei și poate fi comandată și online AICI.

surse foto – Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!