Eurovision 2020. Care este piesa cu care Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 martie 2020, 14:12
A fost aleasă piesa cu care Roxen merge la Eurovision 2020. Finala Eurovision România 2020 s-a desfășurat duminică seară, la Buzău, unde reprezentanta țării noastre, Roxen, a adus pe scenă cele cinci piese propuse, iar juriul și publicul au favorita care va merge în competiția muzicală de la Rotterdam.

România va merge la Eurovision Song Contest 2020 cu piesa „Alcohol You”, iar Roxen a făcut primele declarații despre aceasta: „Alcohol You este o piesă pe care o simt cu toată fiinţa mea şi pe care o trăiesc de fiecare dată când o cânt. Mă reprezintă stilul ei şi mă bucur foarte tare că şi publicului şi juriului le-a plăcut şi au votat-o. Le mulţumesc tuturor!

Roxen - eurovision 2020 piesa alcohol you 1

Toată această susţinere înseamnă enorm pentru mine şi mă motivează atât personal, cât şi ca artist, să muncesc mai mult, să fiu din ce în ce mai dedicată şi să fac muzică. Îmi doresc ca melodia „Alcohol You” să ajungă cât mai sus, să fie la fel de apreciată şi de publicul din străinătate şi, de ce nu, votată la Rotterdam. Am emoţii foarte mari, dar sunt constructive şi mă ajută să pregătesc show-ul pentru Eurovision 2020, să pot ajunge prin tot ceea ce transmit cât mai aproape de oameni” – a spus Roxen, imediat după anunţarea rezultatului.

Roxen a cântat cinci piese pe scenă, iar juriul și publicul a votat câștigătoarea, o alegere destul de grea având în vedere că fiecare melodie în parte avea fanii săi: „Știu că ați avut toți favorita voastră și unora nu vi s-a îndeplinit dorința. Eu am dat tot ce am putut pentru fiecare piesă și am încercat să vă fac mândri și mă bucur pentru tot. Vă sunt recunoscătoare pentru susținere și vă mulțumesc”, – a spus Roxen imediat după anunțarea piesei câștigătoare.

Citește șiCine e Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2020

Citește șiReacția lui Mihai Trăistariu după ce Roxen a fost aleasă să reprezinte România la Eurovision: „Nu știe ce e cu ea”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!