Mihai Trăistariu, după ce Roxen a fost aleasă să reprezinte România la Eurovision: „Nu știe ce e cu ea”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 26 februarie 2020, 16:44
Mihai Trăistariu a avut o reacție dură după ce s-a aflat că Roxen este reprezentanta României la Eurovision 2020. Artistul condamnă TVR pentru alegerea făcută, susținând că aceasta nu este pregătită pentru un asemenea concurs.

Trăistariu, care a participat de 10 ori la preselecția Eurovision, a declarat că nu are nimic cu Roxen, dar consideră că nu este potrivită să meargă la Rotterdam.

E mare risc să trimiți un copil nepregătit, necopt, care nu are concerte la activ, nu are experiență. Că a avut trei concerte, că a avut un hit la radio. Nu are experință. Ea nu știe ce e cu ea”, a afirmat cântărețul citat de Libertatea.

Anul acesta, Mihai nu a mai putut participa la concurs întrucât regulile s-au schimbat, iar el nu a avut timp să se pregătească. Acum, el este revoltat și își strigă supărarea în gura mare.

Mihai Trăistariu, după ce Roxen a fost aleasă să reprezinte România la Eurovision: „Nu știe ce e cu ea”

„Întodeauna am țipat și am urlat în gura mare, trimiteți oameni pregătiți la Eurovision, nu copii la plesneală. Este un test ce face televiziunea acum. Tu faci probe pe o fată lansată acum trei luni. Are trei luni și o piesă. Nu știe ce înseamnă o competiție”, a mai spus Mihai Trăistariu.

De asemenea, el este de părere că nu s-a ales doar vocea care va reprezenta ROmânia la Eurovision, ci și piesa.

Gafează neanunţând la timp. Nu-mi spui tu mie că se scrie o piesă în câteva zile ca să fie gata pe 1 martie în finală. Piesa se ştie deja, artistul e ales, cred că are şi videoclipul, aşa spun toţi colegii mei de breaslă cu care am vorbit. Compozitori şi colegi mă sună, sunt supăraţi şi indignaţi”, a precizat el.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Mihai Trăistariu și Roxen.

Roxen, în vârstă de 20 de ani, a fost aleasă să reprezinte România la Eurovision 2020, competiție ce se va desfășura între 12 și 16 mai la Rotterdam.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!