Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți în secret

De Mădălina Manole pe
Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți în secret, în urmă cu o săptămână. Fosta jucătoare de tenis de origine rusă, Anna Kournikova, a născut sâmbătă, la Miami, Florida, o fetiță și un băiat, gemeni.

Celebrul artist, în vârstă de 42 de ani, și fosta tenismenă, în vârstă de 36 de ani, sunt împreună din anul 2011, cei doi cunoscându-se la filmările unuia dintre videoclipurile cântărețului, Escape.

Enrique Iglesias Anna Kournikova

 

Știrea că Enrique Iglesias a devenit tată a șocat pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât nu s-a știut nimic despre sarcină, iar Anna Kournikova a reușit, prin trucuri vestimentare, să-și ascundă întocmai burtica de graviduță. De exemplu, însărcinată în 5 luni, iubita lui Enrique Iglesias posta pe Instagram filmulețe și fotografii în care burtica era foarte bine ascunsă.

Enrique Iglesias s-a născut pe 8 mai 1975, la Madrid, și este al treilea copil din prima căsătorie a celebrului artist latino, Julio Iglesias. Acesta și-a început cariera în 1995 și până în prezent are nu mai puțin de 10 albume lansate. Enrique Iglesias a vizitat România de trei ori până acum, cu ocazia concertelor pe care le-a susținut în Capitală.

Enrique Iglesias Anna Kournikova

Citește șiDeclaratia socanta facuta de Enrique Iglesias pe scena de la Romexpo

Citește și – Cum arată Anna Kournikova la 36 de ani

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro