Emma Roberts a născut! Primele imagini cu fiul actriței

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 26 ianuarie 2021, 12:16

Emma Roberts (29 de ani), nepoata celebrei Julia Roberts (53 de ani), a devenit mamă la sfârșitul anului 2020, mai exact pe 27 decembrie. Recent, în mediul online, actrița a publicat primele imagini cu fiul ei Rhodes.

Emma Roberts a născut! Primele imagini cu fiul actriței

„Îți mulțumim, 2020, pentru că ai adus măcar un lucru bun. O lumină strălucitoare, al nostru Rhodes Robert Hedlund 🧡”, a scris în descrierea primei fotografii cu fiul ei, publicată pe 13 ianuarie.

Și mai recent, Emma a postat un selfie în care micuțul îi stă pe piept în timp ce ea citește. „Rhodes, fă cunoștință cu Joan [autoarea cărții]”, a scris în descriere. Actrița se bucură de fiecare moment alături de micuțul Rhodes.

Emma RobertsIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

O sursă a dezvăluit pentru E! News: „Emma este acasă. Se simte foarte bine. Este foarte fericită, calmă și naturală în rolul de mamă”. Potrivit altei surse, cuplul „beneficiază de ajutor pentru a se adapta noului rol de părinți”. Perechea este foarte strictă de asemenea în privința izolării.

Aceeași sursă a dezvăluit și că perechea „vrea să se bucure maxim și să îmbrățișeze cu totul acest moment în calitate de cuplu”. În martie 2019, în presă apăreau primele speculații referitoare la relația actriței cu Garrett Hedlund (35 de ani).

După cum mărturisea o sursă în trecut pentru E! News, perechea începuse să petreacă timp împreună în variate „locații sociale”, înainte ca relația să devină „romantică”.

După, sursa a adăugat că: „Au mers la câteva întâlniri relaxate și își explorează relația, dar în mod clar nu este ceva foarte serios încă”. În prezent, însă, perechea este cât se poate de serioasă.

Emma Roberts suferă de endometrioză: „Mi s-a confirmat că nu eram dramatică”

Într-un interviu oferit revistei americane Cosmopolitan, Emma a dezvăluit că suferă de endometrioză. „La 16 ani, credeam că până la 24 voi fi căsătorită și voi avea și copii.

Apoi am împlinit 24 de ani și mi-am zis: «Îți mai amintești ce ziceai, că acum vei fi căsătorită și vei avea copii?». Muncind, mai ales ca actor, cu toate călătoriile, orele multe de muncă, nu prea ai parte de o viață tradițională.”

Cu toate acestea, pentru Emma a devenit o prioritate conștientă dorința de a avea copii în momentul în care a aflat că suferă de endometrioză. „Întotdeauna am avut crampe și dureri groaznice în timpul menstruației.

Dureri din cauza cărora nu ajungeam la școală, iar mai târziu la întâlniri. I-am menționat asta medicului, care nu a făcut investigații și care m-a trimis acasă pentru că poate eram dramatică.

Apoi am simțit că trebuia să merg la un alt medic, o femeie. A fost cea mai bună decizie. Mi-a făcut teste, m-a trimis la specialist. În cele din urmă mi s-a confirmat că nu eram dramatică. Dar până la acel moment deja îmi afectase fertilitatea.

Mi s-a zis să-mi îngheț ovulele sau să mă gândesc la alte opțiuni. Am zis: «Lucrez acum, nu am timp să-mi îngheț ovulele». Sincer, eram terifiată. Doar de proces în sine și de posibilitatea să aflu că s-ar putea să nu pot avea copii.”

Ulterior, actrița și-a înghețat ovulele, descriind experiența drept un „proces dificil”. Cu toate acestea, nu este clar dacă le-a folosit pentru a rămâne însărcinată. „Pare clișeic, dar în momentul în care nu m-am mai gândit la asta, am rămas însărcinată.”

Foto: Instagram

Citește și:

Mama Annei Lesko a fost internată pentru a doua oară din cauza COVID-19

Cum arată acum Raluca Blejușcă din trupa „Angels”? Este mama a 5 copii

Geanina Ilieș și-a făcut rinoplastie. Cum arată prezentatoarea TV acum?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!