Cum arată acum Raluca Blejușcă din trupa „Angels”? Este mama a 5 copii

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 septembrie 2021, 17:51

Raluca Blejușcă (34 ani), fostă solistă a trupei Angels, a revenit în muzică anul acesta, cu un duet alături de Pepe în emisiunea lui, Concert Online, încărcată pe YouTube.

Cum arată acum Raluca Blejușcă din trupa „Angels”? Este mama a 5 copii

Este prima lor colaborare, iar în plan au să interpreteze piese din repertoriul lui Celine Dion, al Paulei Seling și al Laurei Bretan. Raluca este mama a 5 copii, Serafim (12 ani), Casian (10 ani), Emilian (6 ani), Maria (8 ani) și Anastasia (3 ani), alături de soțul ei, Ionuț, care este procuror.

Cum arată acum Raluca Blejușcă din trupa „Angels”? Este mama a 5 copii

„O casă cu mulți copii este o casă plină și de veselie, dar și de mici certuri. De conflicte care izbucnesc așa, deodată, de la orice lucru minor. Eu trebuie în permanență să găsesc soluția potrivită de a ieși din încurcătură.

Dar, de multe ori, îi las și pe ei să își rezolve conflictele, pentru că astfel se maturizează. Își înțeleg mai bine limitele și creștem din toate punctele de vedere cu toții împreună. Noi îi creștem pe ei, dar cred că și invers. E o dezvoltare reciprocă”, mărturisea Raluca la sfârșitul anului trecut, pentru Impact.

Fotografii cu Raluca și cu familia ei găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„De multe ori îi spun soțului că parcă aș mai vrea un copil. Pe al șaselea. De fiecare dată când ultimul copil a împlinit 2 ani și un pic, am început să îmi doresc din nou un alt copil. Sunt, cred, dependentă de copii.

I-am și alăptat până aproape de doi ani pe fiecare și practic am fost mereu într-o legătură și fizică, nu doar emoțională cu ei, ani întregi. Mi-a intrat în toată ființa mea maternitatea.

Deocamdată nu sunt însărcinată pentru că încă ne simțim tare obosiți pentru al șaselea copil (e o muncă fantastică cu toți 5) dar cine știe, nu zicem nu …”, a mai dezvăluit pentru aceeași sursă.

 În urmă cu 20 de ani, Raluca Blejuşcă și Monica Ene alcătuiau trupa Angels. Raluca și Monica au rămas în amintirea tuturor cu hit-ul Așa-s băieții. Proiectul muzical a prins viață datorită lui Costi Ioniță.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și:

Geanina Ilieș și-a făcut rinoplastie. Cum arată prezentatoarea TV acum?

Ce îi cere Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău în urma divorțului?

Gigi Hadid a dezvăluit numele fiicei pe care o are cu artistul Zayn Malik

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!