Şi Emilia Popescu are iubit mai tânăr?

De Cristina Popa, pe

Acum un an punea capăt unei căsnicii de 15 ani iar astăzi Emilia Popescu face parte din rândul femeilor relaxate, nonconformiste, dar discrete, care trăiesc o poveste de dragoste cu un bărbat mai tânăr.
După ce în februarie 2009 a divorţat de flautistul Ionuţ Ştefănescu, împreună cu care are o fetiţă în vârstă de 14 ani, Emilia Popescu pare să fie din nou îndrăgostită.

Week-endul trecut actriţa în vârstă de 44 de ani a fost văzută în central vechi din Capitală ţinăndu-se de mână cu un bărbat trecut uşor de 35 de ani.

Contactată telefonic de redacţia unui tabloid autohton fostul membru al juriului de la „Dansez pentru tine” a refuzat să facă orice declaraţie prin care să infirme sau să confirme tipul de relaţia pe care o are cu bărbatul respectiv: 

„…n-am nimic de comentat. Nu cred că trebuie să dau explicaţii cu cine merg de mână pe stradă. Eu nu am ce să comentez atâta vreme cât nu e nimic compromiţător şi nu am nimic de ascuns”.

Reacţie oarecum uşor de anticipat, având în vedere că discreţia este deja o caracteristică constantă a actriţei. „Când s-a scris în presă despre o posibilă despărţire, eram divorţată de şapte luni.” declara Emilia Popescu într-un interviu acordat revistei „Q Magazine”.

Foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!