Elliot Page, poze cu trupul de bărbat, bine sculptat, în mediul online. Cum arată după ce a devenit transgender

De Unica.ro, pe

Anul trecut actrița Ellen Page (33 de ani) a șocat întreaga opinie publică, anunțând că este transgender și că își schimbă numele în Elliot Page. Elliot și-a făcut o opreație de extirpare a sânilor în primăvara acestui an, iar recent a postat câteva fotografii în mediul online în care apare cu trupul de bărbat, bine lucrat la sala de fitness, plin de mușchi.

„Bună prieteni, vreau să vă împărtășesc că sunt trans, pronumele meu pentru adresare este neutru și numele meu este Elliot. Mă simt norocos că scriu asta. Să fiu aici.  (…) Simt o recunoștință copleșitoare pentru oamenii incredibili care m-au susținut de-a lungul acestei călătorii. Nu pot începe să exprim cât de remarcabil se simte să iubesc în cele din urmă cine sunt suficient pentru a-mi urmări sinele autentic. Am fost inspirat la nesfârșit de atât de mulți în comunitatea trans. Vă mulțumim pentru curajul, generozitatea și munca dvs. continuă pentru a face din această lume un loc mai incluziv și mai plin de compasiune. Voi oferi orice sprijin pot și voi continua să mă străduiesc pentru o societate mai iubitoare și egală”, spunea vedeta, în urmă cu câteva luni.

Vezi cum arată acum corpul starului de la Hollywood în galeria foto de mai jos.

Elliot Page, poze cu trupul de bărbat, bine sculptat, în mediul online. Cum arată după ce a devenit transgender

Elliot Page și Emma Porter au divorțat la începutul anului

În luna ianuarie, Elliot Page a divorțat de soția lui, Emma Portner (26 de ani), după un mariaj de trei ani.

„Avem enorm de mult respect unul față de celălalt și rămânem prieteni apropiați”, spunea Elliot, la momentul respectiv.

Citeşteşi: Brad Pitt a obţinut custodia comună a copiilor săi. Cum a reacționat Angelina Jolie

Emma Porter și-a declarat atunci susținerea cu privire la decizia lui Elliot de a fi transgender.

„Sunt atât de mândră de Elliot. Oamenii trans, queer și non-binari sunt un dar în această lume. Vă cer răbdare și intimitate, dat totodată să-mi fiți alături în susținerea persoanelor trans în fiecare zi. Existența lui Elliot este un dar în sine. Strălucește, dulce E. Te iubesc atât de mult”, a scris Emma în mediul online.

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!