Ea este cea mai bine plătită actriță din lume

De Mihaela Dobre pe
Pentru al doilea an consecutiv, Jennifer Lawrence ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite actrițe din lume, potrivit clasamentului realizat de revista americană Forbes.

Citește și – Cele mai frumoase rochii purtate de Jennifer Lawrence

Actrița în vârstă de 26 de ani a câștigat anul acesta 46 milioane de euro, ca urmare a franchizelor în care a jucat, printre care ultima serie din „Hunger Games”, lansată în noiembrie 2015, și „X-Men Apocalypse”, de anul acesta, dar și ca urmare a plății în avans pentru apariția sa în aventura spațială „Passengers”.

Pe lângă încasările din filme, Jennifer Lawrence a câștigat a sumă însemnată de bani și din publicitate ți marketing, așa cum este de exemplu campania Dior, la care actrița a participat în calitate de ambasador al brandului.

Cu toate acestea, veniturile lui Lawrence din 2016 au scăzut cu 11,5%, în comparație cu anul 2015, când a încasat 52 de milioane de dolari.

Jennifer Lawrance este urmată în acest clasament pe locul doi de protagonista peliculei Vânătorii de fantome, Melissa McCarthy, cu 33 de milioane de dolari. Al treilea loc este ocupat de Scarlett Johansson, cu câștiguri de 25 de milioane de dolari, urmată de Jennifer Aniston (21 de milioane de dolari), Fan Bingbing (17 milioane), Charlize Theron (16,5 milioane), Amy Adams (13,5 milioane), Julia Roberts (12 milioane), Mila Kunis (11 milioane) și Deepika Padukone (10 milioane de dolari).

Citește și – Interviu: Ana Ularu a lucrat cu Jennifer Lawrence şi Jeremy Irons

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat