Dragoş Bucurenci şi Doru Todoruţ sunt la duel

De Cristina Popa, pe

Prima emisie a celui de-al nouălea sezon „Dansez pentru tine” a adus pe lângă un show mult aşteptat şi primii nominalizaţi la duel: activistul ecologist de la Asociaţia…
… MaiMultVerde, Dragoş Bucurenci, alături de partenera sa, Elena Geru, şi Doru Todoruţ, jumătatea trupei DeepCentral, alături de Emanuela Oprişan.

Pe ritmul a două stiluri de dans pline de culoare şi ritm, quickstep şi stomp, cele opt perechi înscrise în competiţia visurilor au încercat să-şi depăşească emoţiile şi să impresioneze plăcut exigentul juriu.

Unora le-a reuşit, altora nu, astfel că, la final, punctajul obţinut de fiecare echipă în parte a ajutat la obţinearea unui clasament mai mult sau mai puţin îmbucurător.

În timp ce Cătălin Botezatu alături de partenera sa, Liuba Savitchi, au ieşit învingătorii acestei prime ediţii, vinerea viitoare Dragoş Bucurenci şi Doru Todoruţ vor fi nevoiţi să se dueleze pentru a rămâne în competiţie.

Pe locul al doilea s-a clasat perechea Cătălin Moroşanu – Magdalena Ciorobea, pe poziţia a treia se află echipa Anamaria Ferentz – Alexandru Gheciu, în timp ce alături de partenerul său Grigore Moldovan, Iuliana Luciu a scăpat ca prin urechile acului de temutul duel.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro