Detaliul intim pe care Elvis Presley l-a ascuns toată viața

De Amelia Matei pe
A cântat în fața a milioane de oameni, dar nimeni nu a știut până acum că regele Rock ‘n’ Roll-ului se temea de mulțimi și nu avea încredere în el.

Citește și – Topul celor mai bogaţi artişti care nu mai sunt în viaţă

Connie Stevens, o fostă iubită a lui Elvis, a dezvăluit un detaliu pe care artistul a reușit să îl țină ascuns toată viața. Aceasta a declarat că muzicianul suferea de un complex prin care, susţine femeia, nu agrea să stea în preajma multor oameni.

„Era puţin nesigur pe el şi nu prea îşi dorea să iasă din casă. Dacă mergeam la cinematograf nu reuşeam să vedem întregul film. Nu puteam sta în faţă şi trebuia constant să ne ferim de lume, pentru că el aşa îşi dorea”.

Connie a spus despre Elvis că „era un băiat fermecător”, dar că nu îi plăcea compania altor persoane.

Mai mult, fosta parteră a lui Elvis a povestit că a existat o situație în care au rămas fără benzină și pentru că Presley nu dorea să intre în contact cu alți oameni, au fost nevoiți să împingă mașina până la cea mai apropiată benzinărie.

Pe lângă această problemă, se pare că starul avea probleme și cu extratereștrii. Dezvăluirea bizară a apărut într-o carte a autorului american Michael C. Luckman, în care prezintă cazurile unor celebrități care au pretins că au luat contact cu extratereștrii.

Citește și – Conspiraţii celebre la moartea vedetelor

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro