Demi Lovato, noi dezvăluiri despre viața sa intimă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 martie 2021, 11:46

În septembrie 2020, după doar două luni de logodnă, Demi Lovato (28 de ani) dezvăluia că ea și actorul Max Ehrich (29 de ani) s-au despărțit. Într-un interviu oferit recent revistei americane Glamour, solista a dezvăluit că despărțirea de Max a ajutat-o să se redescopere.

Demi și Max și-au început relația în iarna anului 2020 și și-au anunțat logodna în vara aceluiași an. „Cu cât m-am maturizat, cu atât am realizat cât de queer sunt”, a declarat cântăreața pentru revista Glamour.

Demi Lovato, noi dezvăluiri despre viața sa intimă

În ultimele decenii, „queer” a devenit un termen colectiv pentru minorități sexuale și pentru comunități cu practici sexuale considerate non-normative. „Anul trecut m-am logodit cu un bărbat și nu a mers. Mi-am zis: «Este un semn colosal».

Demi LovatoIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

Credeam că urmează să-mi petrec tot restul vieții alături de acel cineva. Apoi când nu mai trebuia să o fac, m-am simțit eliberată să-mi trăiesc adevărul”, a mai declarat Demi.

Solista a mărturisit că vrea să-și mai acorde timp până să adauge noi etichete care să o definească. „Știu cine și ce sunt, dar aștept un moment specific pentru a arăta lumii asta”, a continuat. „Folosesc acest timp pentru a studia, pentru a mă educa pentru ce mă pregătesc să fac.”

Nu este prima dată când Demi face aceste declarații. În 2018, pentru InStyle, cântăreața spunea că iubirea poate fi găsită în „orice gen”. Iar, în luna iulie a anului trecut, în mesajul-tribut pentru actrița și artista Naya Rivera, Demi s-a declarat de asemenea queer.

Tot pentru Glamour, Demi a mărturisit că a întreținut relații intime cu o femeie. „M-am combinat cu o tipă și mi-am zis: «Îmi place asta mult mai mult». S-a simțit mai bine. S-a simțit potrivit”, a mai spus. Totodată, solista a admis că deși a apreciat întotdeauna prietenia foștilor ei iubiți, relațiile intime cu ei o incomodau.

Demi Lovato s-a luptat cu dependența de substanțe interzise

Artista s-a luptat cu dependența de droguri încă dinainte de a împlini 18 ani, fiind internată de mai multe ori la dezintoxicare. Ulterior, artista a fost diagnosticată și cu tulburarea bipolară, o afecțiune psihică cu episoade alternative depresive, maniacale sau hipomaniacale.

În martie 2018, cântăreața a aniversat șase ani de când a renunțat la droguri și alcool. Ulterior însă, Demi a dezvăluit că a recidivat, iar la scurt timp de la dezvăluire a făcut o supradoză urmată de trei atacuri cerebrale și un atac de cord.

Într-un interviu oferit în 2020, cântăreața a spus că supradoza i-a afectat creierul: „Încă mă confrunt cu efectele ei”. „Când ești tânăr și faimos, Dumnezeule, e greu! Ți se spune mereu că trebuie să fii model. Sănătatea mentală este ceva despre care ar trebui să vorbim.

Nu-mi dau seama cum mai pot fi temperată”, a mărturisit Demi Lovato. „Sunt gata să mă întorc, să fac ceea ce iubesc. Adică să fac muzică. Nu-mi trăiesc viața pentru alte persoane, pentru titlurile lor sau comentariile de pe Twitter”, a mai spus artista.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Citește și:

15 ani fără Laura Stoica. Cum a aflat mama artistei de moartea fiicei sale

De ce a ales Prima Doamnă a Americii o ținută asemănătoare cu a lui Meghan Markle la „International Woman of Courage”

Cum au reacționat Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, la acuzațiile aduse de Meghan Markle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!