De ce s-au despărțit Liviu Vârciu și Anda Călin

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 03 iulie 2018, 12:34
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul tv. Vestea a luat prin surprindere fanii care nu se așteptau la o ruptură, cu atât mai mult cu cât cei doi tocmai își botezaseră fetița pe care o au împreună.

Andrei Ștefănescu, bun prieten cu Liviu Vârciu, a ținut să explice care au fost motivele deciziei radicale și a punctat că atât Liviu, cât și Anda au luptat și au încercat să-și salveze relația: „E o despărțire anunțată pentru că știm cu toții că lucrurile n-au fost prea roz în viața lor de cuplu. Din păcate pentru ei, se strică o familie. Dar poți să spui și din fericire, pentru că atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e mai bine pentru fiecare dintre ei să-și urmeze drumurile. A fost o relație destul de tumultoasă și cu năbădăi. Vă spun sincer, eu când am văzut-o prima dată pe Anda, mi-a plăcut foarte mult de ea și i-am zis și lui Liviu. I-am zis că e o fată cu care chiar merită să ai o relație. El era foarte îndrăgostit de ea, am simțit că s-a schimbat când a cunoscut-o. Nu pot să-l acuz că a tratat-o ca pe o aventură. După care a rămas însărcinată și a fost nevoie ca lucrurile să devină mai serioase.

De ce s-au despărțit Liviu Vârciu și Anda Călin

După ce a născut, lucrurile s-au schimbat. Și plecarea lui Liviu în Asia, sunt convins că și Andei i-a fost greu. Nici lui Liviu nu i-a picat bine plecarea. (…) Și sigur că dacă mai sunt și discuții acasă și mai și pleci o lună și ceva, (…) lucrurile se agravează. Eu îl știu foarte bine pe Liviu și spun sincer că pe lângă caracterul pe care îl are el, are un suflet foarte bun și și-a dorit foarte mult să salveze relație. Discuțiile dintre ei (n.r. Liviu și Anda) erau aprinse, dar (…) și-a dorit foarte mult să salveze relația. A făcut toate sacrificiile de pe Pământ ca să-i fie bine fetiței”– a declarat Andrei de la Alb Negru pentru emisiunea „Răi da’ Buni” de la Antena Stars.

Citește și – Cum arată femeia care i-a dăruit prima fetiță lui Liviu Vârciu

Citește și – Andreea Mantea, prima declarație despre relația cu Victor Slav

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!